Footloose - Den Helder
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Kaartverkoop Footloose gestart

Den Helder — De repetities voor de musical Footloose, gespeeld door de leden van HMV Showboat, zijn vol op aan de gang in het gebouw De Jutter. Vandaag is dan ook de kaartverkoop gestart.

De Helderse Musical Vereniging Showboat speelde in voorgaande jaren o.a. musicals als The Wiz, Sweeney Todd, Hairspray en Cats. Met Cats waren ze dan ook de eerste die mochten optreden in de geheel vernieuwde schouwburg De Kampanje op Willemsoord. Met uitverkochte zalen als resultaat.

Op dit moment klinken hits als Footloose, Holding Out For A Hero en Lets Hear It For The Boys wekelijks door het gebouw van De Jutter.

Verhaal
Ren McCormack verhuist met zijn moeder van Chicago naar het zuidelijke plaatsje Bomont, waar het een stuk saaier is dan in de grote stad. Nadat er in Bomont een tragisch ongeluk plaatsvond, waarbij vijf jongeren na een avond stappen om het leven kwamen, heeft gemeenteraadslid en dominee Shaw Moore harde muziek en dansen verboden. Ren trekt zich hier echter niets aan. Hij komt in opstand tegen de regels en wordt tijdens een van de illegale feestjes ook nog verliefd op Ariël, de dochter van dominee Moore.


Footloose is te zien op vrijdag 23 (20.15) & zaterdag 24 (14.30 & 20.15) september exclusief in schouwburg De Kampanje in Den Helder.

Kaarten zijn 12,50 EUR en voor de kids 7,50 EUR. Deze zijn verkrijgbaar via onze website en telefonisch: 06-20 47 08 26

 


Kijk voor meer informatie op: http://www.showboatmusicals.nl/