Suessical - NME Kids on Tour- Den Haag
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Beste theatervrienden,

De leukste musical van het jaar komt er aan; Seussical The Musical!

Wil jij zien hoe alle wonderbaarlijke verhaallijnen van Dr. Seuss samenkomen? Kom dan kijken bij Seussical The Musical van NME Kids on Tour! Kijk dan in je agenda en zorg dat je erbij bent op 24 & 25 september en 1 & 2 oktober in Het Koorenhuis in Den Haag.

Voor en door de kids
Seussical de musical is een echte familiemusical. De voorstelling wordt gespeeld door de getalenteerde cast van NME Kids on Tour.  De verhalen van de kat in de hoed zijn en blijven voor iedereen, van jong tot oud. 

Bestel snel je kaartjes, want net als bij de kat in de hoed, weg = weg!

Like onderweg ook nog even onze Facebook-pagina en we zien je in het theater!

Met vriendelijke groeten,
Harlekijn - Talent Scouting & Theatrical Productions -

  [ # 1 ] 25 September 2016 06:59 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Musicalworld zag de eerste voorstelling: DIt is hoe ik het heb ervaren:  http://www.musicalworld.nl/artikel/een_vrolijk_dr._seuss_avontuur_in_den_haag/

  [ # 2 ] 11 October 2016 06:51 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Wereldberoemde Dr. Seuss in nieuw muzikaal jasje

Jonge talenten in schijnwerpers bij betoverende musical

Deze herfstvakantie staan de talenten van NME Kids on Tour op 17, 18, 19 oktober met ´Seussical The Musical´ in het theater van Het Koorenhuis in Den Haag. Deze exclusieve familievoorstellingen ter gelegenheid van het theaterfestival De Betovering zijn dagelijks te zien om 13.00 en 15.00 uur. Speciaal voor De Betovering is de voorstelling bewerkt tot een Junior versie die al voor kinderen vanaf vier jaar toegankelijk is.

Speciaal voor De Betovering maakten regisseur Juan Gomez Ocampo, choreografe Monira McIntosh en muzikaal leider Ivo van Leeuwen een Junior versie van de wereldberoemde voorstelling ´Seussical The Musical´ gebaseerd op de verhalen van Dr. Seuss. De voorstelling is exclusief tijdens De Betovering te zien en alle informatie daarover staat sinds afgelopen week op http://www.seussical.nl. Muzikaalleider Ivo van Leeuwen is trots op het bereikte resultaat: “Veel ouders bellen ons om te laten weten dat zij ernaar uitzien om hun kinderen kennis te laten maken met de figuren die Dr. Seuss in hun jeugd tot leven bracht”, aldus van Leeuwen.

Seussical The Musical is gebaseerd op de wereldberoemde boeken van Dr. Seuss over de Kat met de Hoed. De musical, die origineel is geschreven door Tony award winnaars Lynn Ahrens en Stephen Flaherty, is naar het Nederlands vertaald, zodat de Kat met de Hoed ook bij ons in het theater tot leven kan komen. De voorstelling gaat over het helpen van een vriend, niet opgeven, een belofte houden. Het zijn allemaal waarden waar Dr. Seuss hard in geloofde. Al zijn verhalen krijgen een onderliggende plaats in de musical en daarmee vormen zij eigenlijk het hart van de voorstelling.