Follies: een wervelende showmusical - Delft
change_status
Avatar
Ensemble
RankRankRank
Totaal aantal Reacties:  67
Geregistreerd  2004-11-15

BROADWAY BABY
Musicalgroep RiTS brengt de zinderende showmusical Follies naar Nederland. Deze Amerikaanse klassieker geschreven door niemand minder dan de wereldberoemde musicalcomponist Stephen Sondheim is in het geheugen van musicalliefhebbers gegrift door show-stoppers als ‘I’m still here’, ‘Could I leave you’, ‘Losing my mind’ en natuurlijk ‘Broadway Baby’.

RITS
Musicalgroep RiTS heeft de eer om voor haar 20-jarig jubileum als eerste in Nederland Follies op de planken te brengen. Dit is uw kans om eindelijk de première van deze hitmusical in Theater de Veste bij te wonen.

HET VERHAAL
Het zijn de jaren ’70. In een vervallen Broadwaytheater komen de voormalige sterren van de Weismann Follies voor een laatste keer samen om herinneringen uit het verleden op te halen, voordat de sloopmachine een einde maakt aan hun vervlogen dromen. Terwijl de grootste diva’s van deze jaren ‘40 revue nog eenmaal hun show-stoppende ballads ten gehore brengen, komt de vierhoeksrelatie tussen twee gewezen Follies-danseressen en hun echtgenoten tot een climax. Overwint de liefde? U ziet het in deze energieke musical vol tapdans, liefdesverklaringen en jaren ’70 nostalgie.


KOM KIJKEN
Bestel nu je kaartjes voor de musical Follies via deze link: https://www.theaterdeveste.nl/zoeken/?zoekwaarde=follies. De kaartprijzen varieeren van 14.50 euro tot 22 euro. Speeldata zijn vrijdagavond 4 november 20.15h, zaterdagmiddag 5 november 14.00h & zaterdagavond 5 november 20.15h.

Volgs ons ook op twitter (@MusicalgroepRits), instragram (@MusicalRits), op onze website http://www.musicalgroeprits.nl en/of facebook (http://www.facebook.com/MusicalGroepRitsDelft)

[ Gewijzigd: 11 October 2016 12:33 PM by Jeroen ]
   Handtekening   

Dit jaar Side Show bij sempresereno.nl/sideshow