Workshopreeks in AMSTERDAM en ALKMAAR!
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  5
Geregistreerd  2016-02-22

Het jaar zit er bijna op, tijd om terug te kijken op de mooie dingen die 2016 ons heeft gebracht en plannen te maken voor 2017.
Heb je afgelopen jaar de workshopreeks “Tekst- & Liedinterpretatie” gemist en/of wil je je verder ontwikkelen? Geen probleem! Na het succes van de eerste twee edities komt deze natuurlijk ook in 2017 terug! Daarnaast staat ook “De Productiewerkplaats” nog op de rol!


NIEUW IN 2017!
De workshopreeks “Tekst- & Liedinterpretatie” zal niet alleen in Amsterdam, maar ook in regio Alkmaar (Alkmaar, Castricum, Egmond) worden aangeboden. Daarnaast kun je kiezen uit de maandag- of de donderdagavond en twee verschillende periodes: week 3 t/m 7 en week 10 t/m 14 (dus starten in januari of maart 2017)! Met zoveel opties hoeft niemand de workshopreeks te missen!


OMSCHRIJVING
De reeks bestaat uit 5 workshops van 3 uur. Tijdens deze workshops leer je hoe je als acteur met tekst om kunt gaan, je in je personage verdiept en het publiek echt in je verhaal mee kunt nemen.

We duiken samen in de tekst en het personage en vragen ons onder andere af:
- Wat wordt er gezegd/gezongen en (vaak veel interessanter) wat juist niet?
- Waarom worden dingen gezegd of niet gezegd?
- Wat wordt er precies bedoeld/wat is het doel?
- Welke impulsen zijn er, waar komen die vandaan en door wie/wat worden die veroorzaakt?
- enz.

Natuurlijk gaan we ook vooral veel en uitgebreid oefenen. Eerst aan de hand van een kort tekstje, daarna door middel van een complete scène en tot slot naar eigen keus een monoloog of solonummer.
Tijdens de workshops zal ik je intensief coachen en uitdagen om tot het uiterste te gaan. Daarnaast ga je ook naar elkaar kijken en samen over de tekst/de personages praten, zodat je ook bij anderen leert te zien wanneer iets sterk is, wanneer het minder werkt en waarom.

Alles met als doel: Niet ‘acteren’. Niet ‘zingen’... Het verhaal vertellen en ZIJN!

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op http://www.martijnegelmeer.nl/workshops. Daar vind je een uitgebreide omschrijving van het programma, de kosten en hoe je je vrijblijvend aan kunt melden! Let op! Plaatsing is op volgorde van aanmelding en vol = vol.

 
ZOEK JE IETS ANDERS?
Vind je een reeks van 5 werksessies te kort, wil je aan een compleet script werken of mis je een afsluitende voorstelling?

Misschien is “DE PRODUCTIEWERKPLAATS” dan iets voor jou! Deze reeks, volgens een uniek nieuw concept, bestaat uit 24 intensieve werksessies en wordt afgesloten met een intieme voorstelling. Lees er alles over op de site en meld je vrijblijvend aan!

Uiteraard is maatwerk ook altijd mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan individuele coaching, auditievoorbereiding, een werksessie met vrienden of inspirerende avond op het gebied van spel, zang en/of dans bij je vereniging. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op de site. Ik denk graag met je mee om aan de hand van je wensen en/of doelen tot een inspirerend, leerzaam en leuk programma te komen.


Je hoeft in het nieuwe jaar niet stil te zitten/staan op theatergebied! Wat zijn jouw plannen en ambities?


Fijne feestdagen, een gezond en theatertraal 2017 en wie weet tot ziens bij een mooi project!


http://www.martijnegelmeer.nl

[ Gewijzigd: 09 December 2016 09:43 AM by Martijn Egelmeer ]