Audities Addams Family -  Utrecht (LIZ)
Datum: 06 januari 2017 10:06 AM
Administrator
Avatar
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal posts  11728
Geregistreerd  2002-11-15

Op 19 en 26 januari 2017 houdt LIZ Utrechts ensemble voor muziektheater audities voor onze nieuwste productie: The Addams Family. Deze geweldige komische Broadway musical over het vreemde griezelgezin Addams gaan we spelen in de eerste week van februari 2018. De musical is gecomponeerd door Andrew Lippa, als componist bekend van onder andere van The Wild Party en het script is van Marshall Brickman en Rick Elice, die ook Jersey Boys schreven. Wil je meedoen met deze productie, dan kun je je hier opgeven.

Net als de afgelopen jaren repeteren we voor deze productie elke week op woensdagavond van 19:30 tot 22:30 in Utrecht. We beginnen eind februari met de eerste repetitie.

LIZ maakt musicals in Utrecht onder professionele begeleiding. In ons twintigjarig bestaan hebben we een rijk palet aan stijlen neergezet, waarbij één belangrijk uitgangspunt altijd geldt: de spelers maken de productie. In het repetitieproces ontstaan er scènes, grappen, invullingen, die soms wel, soms ook niet de eindvoorstelling halen. Dat maakt elke repetitie uniek en zelfs elke voorstelling net weer anders. Meedoen met een LIZ productie is een unieke ervaring waarin je onvermoede kanten kunt ontdekken en talenten kunt etaleren. Voor meer informatie over LIZ, kijk op onze website: http://www.lizmuziektheater.nl

Naar boven