Crowdfunding Miezemeisjes (muziektheaterproject)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

CROWDFUNDING CAMPAGNE VOOR “DE MIEZEMEISJES ZINGEN WIJSJES”

Wie zijn wij?
Wij zijn Lotte Vugts en Cathalijne de Sonnaville en samen zijn wij De Miezemeisjes!

Na het behalen van de bachelor Muziektheater, die Cathalijne volgde aan het conservatorium van Rotterdam en Lotte aan het conservatorium in Haarlem, leerden wij elkaar kennen bij de musical The Sound Of Music van Stage Entertainment NL.
Vanuit een diepe liefde en passie voor het vertellen van verhalen op muzikale en theatrale wijze, sloegen wij de handen ineen en vormen wij sinds 2016 De Miezemeisjes.


DE MIEZEMEISJES ZINGEN WIJSJES
Momenteel zijn we bezig met het schrijven en maken van de voorstelling DE MIEZEMEISJES ZINGEN WIJSJES.
DE MIEZEMEISJES ZINGEN WIJSJES is een intiem theatraal concert met liedjes van toen en nu - en vertelt over hoop, liefde, het leven en durven de deur op een kier te zetten. Zelfgeschreven teksten, maar ook werk van Annie M.G. Schmidt, Toon Hermans, Wende Snijders, Toon Tellegen en anderen passeren de revue.

Waarom maken wij DE MIEZEMEISJES ZINGEN WIJSJES?
Na onze eerste zelfgeschreven kindervoorstelling VOILA! RUCOLA! afgelopen zomer te hebben gespeeld, vonden we het nu tijd voor een theatraal concert. Omdat we de grootsheid van het leven van alledag willen bezingen.

Sommige mensen hebben een hele harde stem, zo kan iedereen hen heel goed horen. Sommige mensen schreeuwen er zelfs bij, zodat het werkelijk niemand ontgaat. Je hoort ze schreeuwen op tv, op straat, bij de bushalte of in de krant. Maar niet alle stemmen worden goed gehoord. Sommige mensen hebben een piepklein stemmetje dat diep van binnen zit en dat niet altijd de ruimte krijgt. Je moet goed luisteren om ze te horen. Als je dat doet, dan hoor je ze in verhalen, liedjes en gedichten. Die kleine stem willen wij laten horen.

Naast dat wij met DE MIEZEMEISJES ZINGEN WIJSJES een inhoudelijke boodschap willen overbrengen, zien wij deze voorstelling ook als mogelijkheid om De Miezemeisjes op de kaart te zetten en ons netwerk op te bouwen.

Waarom hebben wij uw steun nodig?
Wij zijn jonge makers, die met liefde en passie verhalen vertellen, je in de kern raken en je in onze wereld meenemen. Wij willen alles inzetten om iets moois te kunnen creëren. Als jonge makers hebben wij te maken met beperkte financiële middelen om onze dromen te kunnen realiseren. Het is ons streven om iedereen die meewerkt aan het project te kunnen uitbetalen en een hoogwaardige voorstelling neer te kunnen zetten.

Om onze voorstelling te kunnen realiseren zijn wij op 11 december 2016 via crowdfunding-platform Voordekunst een campagne gestart. Via dit platform proberen wij in 40 dagen een doel bedrag van € 4000,- op te halen.
Met de donaties die wij met deze crowdfunding campagne hopen te ontvangen zijn wij van plan om een aantal kostenposten te dekken.
Om ons doelbedrag te kunnen halen kunnen wij uw steun goed gebruiken! Wij zijn al een eind op weg maar hebben ons doelbedrag nog niet gehaald. Wij hopen daarom van harte dat u ons project zou willen steunen. Met uw hulp halen wij vast en zeker de eindstreep!

Op onze campagne pagina http://www.voordekunst.nl/projecten/5193 kunt u nog meer te weten komen over ons project en kunt u een eventuele donatie doen. Kijkt u vooral bij de tegenprestaties om te zien wat wij u in ruil voor een donatie kunnen aanbieden!

Via onze website http://www.demiezemeisjes.nl kunt u nog meer te weten komen over ons.

Tot ziens in het theater!

Liefs,
De Miezemeisjes


SPEL & ZANG Cathalijne de Sonnaville & Lotte Vugts | REGIE Mo Marcus | DRAMATURGIE Maarten Bos | FOTOGRAFIE EN POSTERONTWERP Eke Salomé Photography

BELANGRIJKE LINKS:

Onze campagne pagina:
http://www.voordekunst.nl/projecten/5193
Onze facebook pagina:
http://www.facebook.nl/demiezemeisjes
Onze website:
http://www.demiezemeisjes.nl