theatergroep respect: de dertiende
change_status
Avatar
Alternate
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  667
Geregistreerd  2005-04-26

Werk in uitvoering! Nieuwe productie: De 13e!!

Er wordt op dit moment weer heel hard gewerkt. Eerst de liedjes en dansen en dan alle scenes 1 voor 1. Iedereen is al weer aardig vertrouwd met zijn of haar nieuwe rol.

Wat doe je als je op vrijdag de 13e met 14 spelers de 13e voorstelling moet gaan spelen? Dat voelt niet prettig! Als een van de spelers ziek blijkt, waardoor er 13 overblijven en de toneellampen ook echt naar beneden komen vallen besluiten de spelers er de brui aan te geven en weigeren nog te spelen. Natuurlijk geeft dit beroering in de zaal. Zijn ze dan helemaal voor niets gekomen? En die kaartjes? Krijgen ze hun geld terug? Ze kunnen natuurlijk ook zelf een toneelstuk gaan maken. Ze besluiten dit heel toepasselijk te doen met een aantal bezoekers dat op stoel 13 zit. Dan verschijnt er op het podium een oude kluizenaar, die vertelt dat er vreemde dingen gebeuren in het bos en in een dorpje in de buurt. De groep besluit hem te helpen en al gauw staat het podium bol van zwarte katten en bijgeloof! De huilvogel en een vervelende heks maken de chaos compleet….!

Dit mag u natuurlijk niet missen. Kom met het hele gezin genieten van kleur, zang en dans. De voorstelling is toegankelijk voor iedereen vanaf ± 5 jaar tot 100+.

Wij spelen voor u op:

Zondag 12 maart 2017 in Theater De Maagd in Bergen op Zoom
Kaarten bestellen: Tel. 0164 280555 of via http://www.demaagd.nl

Zondag 19 maart 2017 in Schouwburg De Kring in Roosendaal
Kaarten bestellen: Tel. 0165 555555 of via http://www.dekringroosendaal.nl

Toegangsprijs: € 14,50 pp.

   Handtekening   

Bestel mijn griezelroman de twee broers van Dracula
klik hier