Kaartverkoop ‘FAME - de musical’door Waanzin Theaterproducties gestart
change_status
Ensemble
RankRankRank
Totaal aantal Reacties:  72
Geregistreerd  2007-02-06

Op 25 en 26 maart 2017 brengt Waanzin ‘FAME - de musical’ naar de Grote Zaal in Zoetermeer.

Veel jongeren dromen van een carrière in de showbizz: als muzikant, acteur, zanger, danser…. ‘FAME — de musical’ vertelt het verhaal van een groep jongeren op de New York School of the Performing Arts, vanaf het moment van hun auditie tot hun eindexamen. De hoogte- en dieptepunten, vriendschappen, romances en het harde werken. En deze weg gaat niet over rozen…..
‘FAME — de musical’ is een voorstelling voor jong en oud met geweldige muziek (live gespeeld door het theaterorkest.nl), onvergetelijke liedjes en hartverwarmende personages. Deze musical mag u niet missen!

Na meer dan 20 succesvolle jaren is ‘FAME’ voor Waanzin Theaterproducties haar laatste voorstelling. Dus wilt u nog één keer genieten van een geweldige cast en prachtige muziek, bestel uw kaarten dan voor u te laat bent via de website van het Stadstheater (http://www.stadstheater.nl).

  [ # 1 ] 16 February 2017 08:15 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Voor deze Fame is een crowdfunding gestart. Dus help Waanzin aan hun laatste voorstelling:

Na 24 jaar stopt Waanzin. De afgelopen 23 jaar heeft Waanzin met succes bekende en minder bekende musicals op de planken gebracht. Iedere voorstelling werd met enthousiasme door u ontvangen! Uw reacties waren steeds weer hartverwarmend… Nog één keer willen wij u een musical brengen, en wel een waardoor u ons voorlopig niet vergeet. En hoe kan dat anders dan met FAME (remember my name)!

Voordat een voorstelling gespeeld kan worden, is er flink wat geld nodig: voor de huur van het theater, voor de huur van de microfoons en de versterkers, voor het orkest, voor het decor en kostuums….En hier vragen wij uw hulp! Natuurlijk doen wij er graag iets voor terug: U MAG UW EIGEN CADEAU UITZOEKEN! Kijk maar eens in de lijst van tegenprestaties; hier zit vast iets voor u bij…

Namens het volledige team van FAME!: alvast hartelijk bedankt en tot maart 2017!

https://www.voordekunst.nl/projecten/5202-fame-remember-my-name-waanzinnig-1

Nog twee weken dus om zo’n 600 euro te verzamelen.