Jekyll & HYde - MinTh
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

VLAAMSE STERRENCAST VOOR MUSICAL-THRILLER JEKYLL & HYDE

Niet één, niet twee, maar drie(!) Vlaamse sterren zijn binnenkort te zien in de musical-thriller Jekyll and Hyde. Met Koen Crucke, An Lauwereins en Deborah De Ridder, pakt MinTh (Muziek Theater Brasschaat) flink uit voor deze Vlaamse productie.

Na 20 jaar weer terug
De musical-thriller Jekyll & Hyde, gebaseerd op de beroemde gothic novel van Robert Louis Stevenson (van ‘Schatteneiland’), kende halverwege de jaren ‘90 zijn Europese debuut bij de musicalafdeling van het Koninklijk Ballet van Vlaanderen. Toen schitterden o.a. Hans-Peter Janssens, Hilde Norga en de meter van MinTh, An Lauwereins in de hoofdrollen. Nu 20 jaar later, vond MinTh het niet meer dan gepast om An ook in deze versie een rol toe te bedelen. Bovendien is het voor An, Deborah en Koen ook een Sound of Music reünie, al is het dan in een heel ander verhaal!

Victoriaanse thriller
Jekyll & Hyde The Musical speelt zich af in het 19de eeuwse Londen en vertelt het verhaal van de beloftevolle jonge arts dr. Jekyll die zelf slachtoffer wordt van zijn formule om het Goede en het Kwade in de ziel te scheiden. De toeschouwer wordt meegenomen in zijn gruwelijke strijd tegen het slechte in zichzelf. Naast Koen Crucke, An Lauwereins en Deborah De Ridder, brengt een cast van jonge Vlaamse talenten deze musicalklassieker opnieuw tot leven. Bekijk alvast de trailer(s) kort en lang.

Opgelet: in verband met het gruwelijke verhaal is deze voorstelling niet geschikt voor jonge kijkers!

Data en locaties van de voorstellingen
Zaterdag 8 april — 20.00u — première — Mimuze, Kalmthout
Vrijdag 14 april — 20.30u — Fakkeltheater, Antwerpen
Zaterdag 15 april — 15.00u en 20.30u — Fakkeltheater, Antwerpen
Zondag 16 april — 15.00u — Fakkeltheater, Antwerpen

Tickets zijn te koop via de website http://www.muziek-theater.be, e-mail .(JavaScript must be enabled to view this email address), telefonisch 0468/10 34 48 of rechtstreeks via de theaters http://www.mimuze.be en www.fakkeltheater.be
[/quote]