De Leeuw van Vlaanderen - De Musical
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Na de film en het boek, is het eindelijk zover: De leeuw Van Vlaanderen, de musical! Onze Montignards presenteren deze eenmalige show op woensdag 29 maart. Jij komt toch ook meebrullen?

De Montignards presenteren: HIT THE STAGE #55 | 29 maart
De Montignards zijn plagiaat plegers, dronken dansers en pretentieloze prutsers. Samen spelen, schrijven, onderzoeken en experimenten ze.

Na het boek.
Na de film.
Nu eindelijk de musical:
‘De Leeuw van Vlaanderen’

Conscience leerde zijn volk lezen, nu leert hij hen zingen! Bereid u voor op een avond vol humor, avontuur en spektakel maar ook op een verhaal vol liefde, pijn en zelfopoffering.

“Zeer indrukwekkende en unieke theaterervaring wat zorgt voor een interessante en onvergetelijke geschiedenisles voor de jongere generatie!” -Oscar de Reiger in ‘VogelVlucht’

Lola Bogaert, Sara Haeck, Bartel Jespers, Reynout Dekimpe en Yinka Kuitenbrouwer, vijf jonge en talentvolle theatermakers, huizen een seizoen lang in Monty. Ze maken tegen een sneltempo voorstellingen en presenteren elke drie weken een HIT THE STAGE programma. Soms op vrijdag zetten ze de deuren van hun atelier in de ABN ruimte open en kan je eens binnenlopen, een glaasje drinken of gewoon wat rondsnuffelen.

Tickets en info : http://www.monty.be/montignards-hts-55