De Passie - Matthà¤us Passion meets Jesus Christ Superstar
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Matthà¤us Passion meets Jesus Christ Superstar
‘De Passie’ is weer te zien in Flint op 13, 14 en 15 april! ‘De Passie’ is een muzikale ontmoeting tussen de ‘Matthà¤us Passion’ van Johann Sebastian Bach en de musical ‘Jesus Christ Superstar’ van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice. Na het succes van vorige edities, hebben Teun van Essen, Carel den Hartog, Isaak Hofland en Flint hun enthousiasme gebundeld met deze Amersfoortse productie die nergens anders te zien is dan in Flint!

De voorstelling vertelt het verhaal over de laatste dagen van Jezus van Nazareth. Aan de hand van negen bekende solisten, een vierentwintigkoppig orkest, een koor en een verteller wordt het publiek meegenomen langs het paleis van Pilatus, de tuin van Getsemane en uiteindelijk naar de heuvel waar Jezus is gekruisigd. Herkenbare emoties als jaloezie, angst en hoop worden blootgelegd en grijpbaar gemaakt voor iedereen; jong, oud, gelovig of atheïst.

‘De Passie’ belooft ook dit jaar weer een fantastisch theaterconcert te worden, uitgevoerd door bekende solisten. Zo zal onder anderen Bram de Win (bekend van ‘Flikken Maastricht’ en ‘Bellicher’) de rol van verteller op zich nemen, Abke Bruins (John Kraaykamp Award winnares voor beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical voor haar rol in ‘Je Anne’) speelt Maria Magdalena en Ruud van Overdijk (gespeeld in de bekende musicals ‘We Will Rock You’, ‘Zorro’ en ‘Jesus Christ Superstar’) zal de rol van Jezus vertolken.

Kaarten
Kaarten voor ‘De Passie’ zijn 24 uur per dag op http://www.flint.nl/depassie te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4 229 229

  [ # 1 ] 13 April 2017 10:56 PM
Hoofdrolspeler
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  832
Geregistreerd  2005-10-25

Vandaag gezien! Echt fantastisch! Een hele fijne inleiding in de matthaus passion en bovendien een hele fijne concertante versie van JCS! Gaat dat zien als je nog geen kaartjes hebt!