Bella Italia met Marijn Brouwers
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Voice finaliste op Italiaanse toer
Leonie Meijer en Marijn Brouwers in theaterconcert Bella Italia

The Voice finaliste Leonie Meijer en zanger/acteur Marijn Brouwers zijn vanaf komend najaar te zien in het bijzondere theaterconcert Bella Italia, in de theaters gebracht door DommelGraaf & Cornelissen Entertainment. Artistiek producent Hans Cornelissen: ‘De smaken en ingrediënten van het Italiaanse lied zijn net zo rijk als die van de Italiaanse keuken. In navolging van de succesvolle theaterconcerten ‘Vive la France’ is het de hoogste tijd voor een avondvullend concert met de mooiste songs van Italiaanse topartiesten als Eros Ramazotti, Laura Pausini, Paolo Conte, Andrea Bocelli, Raffaella Carrà , Il Divo, Riccardo Cocciante, Milva en Patty Pravo. En natuurlijk komen daarbij ook de grote hits voorbij die het publiek kent van de Nederlandse covers van Marco Borsato, André Hazes en Willy Alberti’.

Singer-Songwriter Leonie Meijer, die in de theaters stond met diverse soloprogramma’s, finaliste was in The Voice en met haar singles en albums diverse top 40-noteringen behaalde verheugt zich enorm op dit unieke theaterconcert. ‘Ik houd van Italiaanse muziek,’ laat ze weten. ‘Er klinkt zoveel passie en liefde door. Hoe mooi   is het dat   ik dat met Marijn en Merijn nu mag laten horen.’ 
Marijn Brouwers studeerde na zijn opleiding aan de Akademie voor Kleinkunst in 2011 cum laude af aan het   conservatorium Fontys in Tilburg.  Een jaar later krijgt hij lovende recensies voor zijn voorstelling Beste meneer Halsema. Wanneer hij in 2014 zijn tweede voorstelling Aznavour, uitbrengt, 
oogst hij opnieuw veel lof. Groot succes was er ook voor Jenny AREAN & Marijn BROUWERS, de bijzondere voorstelling samen met Jenny Arean. Momenteel tourt Marijn langs de theaters met zijn nieuwe programma The Chet Baker Room.
Meijer en Brouwers worden ondersteund door debutant Merijn Oerlemans die met Bella Italia zijn   professionele theaterdebuut maakt. In 2016 ontving hij van de Stichting Amateur Musical Awards de prijs voor de beste mannelijke hoofdrol in Petticoat. Saillant detail is dat Leonie Meijer en Marijn Brouwers beiden Italië-fanaten zijn en tevens een studie Italiaans volgden. 
Bella Italia, cantare tricolore is te zien van 2 maart tot en met 26 mei 2018
Première:  12 maart 2018, Schouwburg De Meerse te Hoofddorp

  [ # 1 ] 23 April 2017 04:07 PM
Hoofdrolspeler
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  1099
Geregistreerd  2010-04-28

Ik kan nergens een speellijst vinden :-(