Tom’s Magische Speelgoedwinkel
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Titel:  Bartho Braat, Jeroen Phaff en Marleen van der Loo in nieuwe familiemusical Toms Magische Speelgoedwinkel

Bericht:

Na Arthur en de strijd om Camelot en Robin Hood en het verdwenen goud komen we in 2017/18 met verrassende titels naar de Nederlandse theaters. Wij willen met I&L Entertainment voorstellingen produceren voor alle leeftijden. Verhalen die de fantasie op hol doen slaan, ontroeren en bijblijven.

De Dagen Van de Bluegrassliefde uitgesteld

Helaas hebben we in goed overleg moeten besluiten om ons passieproject De Dagen Van De Bluegrassliefde voor onbepaalde tijd uit te stellen. Meerdere factoren spelen in deze keuze mee. Belangrijk is dat we nog steeds zeer enthousiast zijn over deze prachtige jeugdroman en dat onze wens is om dit verhaal zo snel mogelijk alsnog naar de theaters te brengen.

Gelukkig zijn de beoogde hoofdrolspelers Marleen van der Loo en Jeroen Phaff volgend seizoen toch bij ons te zien in de nieuwe familiemusical Toms Magische Speelgoedwinkel.

Hercules krijgt nieuwe titel: Toms Magische Speelgoedwinkel - De Winterse Familiemusical

“De komende jaren willen we over Tom en zijn speelgoedwinkel meerdere voorstellingen gaan maken. De intentie is om rondom dit karakter een volledig nieuwe wereld te creëren en daarom hebben we de keuze gemaakt om de werktitel Hercules te veranderen in Toms Magische Speelgoedwinkel.”

In een prachtig kleurrijke speelgoedwinkel woont Tom. Elke avond als de lichten doven en de klok slaat komt Tom uit zijn schuilplaats en ziet de winkel magisch tot leven komen. De populaire Hercules is zijn beste vriend en een echte superheld. In zijn fantasie beleven ze grandioze avonturen, totdat Hercules’ jaloerse vijand Hades tijdens de winterperiode verschijnt. Hades heeft niets met al die vrolijkheid en wil het liefst de winkel en de rest van de wereld in duisternis hullen. Tom zal al zijn krachten moeten gebruiken om zijn ‘thuis’ te redden en de wereld te laten zien dat hij een superheld is.

Hoofdrollen in de voorstelling zullen gespeeld gaan worden door Jeroen Phaff (Footloose, Elisabeth, Tarzan, Chaplin de musical), Marleen van der Loo (Mamma Mia, Ciske de Rat, Elisabeth, Aida) en Bartho Braat (Goede tijden slechte tijden, Expeditie Robinson). Deze topcast zal versterkt gaan worden door nieuw talent. Muziek zal gemaakt worden door onze vaste componist Bas van den Heuvel.

De voorstelling zal te zien zijn vanaf december 2017. Binnenkort gaat de kaartverkoop beginnen. Meer informatie kun je vinden op http://www.tomsmagischespeelgoedwinkel.nl

[ Gewijzigd: 14 March 2020 02:04 PM by Jeroen ]
  [ # 1 ] 14 July 2017 01:21 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Toms Magische Speelgoedwinkel: de cast is bekend!

Een stoere groep superhelden in het theater. De cast van de winterse superhero-musical Toms Magische Speelgoedwinkel is compleet.

In een prachtig kleurrijke speelgoedwinkel woont Tom. Elke avond als de lichten doven en de klok slaat, komt Tom uit zijn schuilplaats en ziet de winkel magisch tot leven komen. De populaire Hercules is zijn beste vriend en een echte superheld. In zijn fantasie beleven ze grandioze avonturen, totdat Hercules’ jaloerse vijand Hades verschijnt. Hades wil het liefst de winkel en de rest van de wereld in duisternis hullen. Tom zal al zijn krachten moeten gebruiken om zijn ‘thuis’ te redden en de wereld te laten zien dat hij een superheld is.

De cast bestaat uit Bartho Braat (Bob), Jeroen Phaff (Hades), Marleen van der Loo (Hera), Maikel Nieuwenhuis (Tom), Michelle Smit (Madeleine), Rubin van Gent (Hercules), Flore Koopen (Alkmene), Erwin Dekker (Franklin) en Ilse Hamminga (Claire de Cowgirl).

De muziek zal gemaakt worden door Bas van den Heuvel (Carlo’s tv cafe, Ladies of soul, Glennis Grace e.v.a.) en de teksten zijn geschreven door Leon van Uden (Arthur en de strijd om Camelot, Robin Hood en het verdwenen goud).

“Iedereen zou wel superkrachten willen hebben. Met deze voorstelling willen we daarom het superhelden-genre naar het theater brengen met een nieuwe voorstelling voor de hele familie. Een feel-good avontuur met swingende muziek, boeiende personages, aanstekelijke humor en een flinke dosis spanning. Ons doel is dat zowel jong als oud met een super-gevoel de zaal verlaat. Deze energieke en enthousiaste cast gaat daar zeker voor zorgen”

Na Arthur en de strijd om Camelot en Robin Hood en het verdwenen goud is dit de derde familiemusical van I&L Entertainment. De voorstelling is ideaal voor de winterse dagen en zal daarom te zien zijn in de Nederlandse theaters van december 2017 t/m februari 2018.

Kaarten zijn te koop via http://www.il-entertainment.nl en www.tomsmagischespeelgoedwinkel.nl

  [ # 2 ] 14 July 2017 01:23 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Maikel Nieuwenhuis was nogal een acrobaat op de Frank Sanders’’ Akademie. Ben benieuwd wat hij fysiek voor zijn kiezen krijgt.

  [ # 3 ] 24 November 2017 08:18 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Persbericht ‘Het Castalbum van Toms Magische Speelgoedwinkel is uit ’
Release castalbum met o.a. Bartho Braat, Jeroen Phaff en Marleen van der Loo

Na Arthur en de strijd om Camelot en Robin Hood en het verdwenen goud is I&L Entertainment terug met een nieuw avontuur voor de hele familie.

Vanaf 8 december is de nieuwe Nederlandse familiemusical ‘Toms Magische Speelgoedwinkel’ te zien met Bartho Braat (Goede tijden Slechte tijden), Jeroen Phaff (Tarzan, Footloose, Elisabeth) en Marleen van der Loo (Aida, Elisabeth, Ciske de Rat) in de hoofdrollen.

Deze swingende feel-good musical vol winterse magie gaat over Tom, die door omstandigheden in een speelgoedwinkel woont. ’s avonds, als de lichten doven, komt het speelgoed tot leven en dus ook zijn beste vriend: Superheld Hercules. Samen beleven ze grandioze avonturen totdat Hades van de Onderwereld ontwaakt. Hij wil de wereld in een duistere gloed hullen. Tom zal al zijn moed nodig hebben om de wereld te redden en om iedereen te laten zien dat ook hij een superheld is.

Het castalbum met hitnummers als Cool om een superheld te zijn en Mijn bestemming is nu online te koop en te beluisteren via de I&L Theatershop, itunes, Apple music, Amazon en natuurlijk Spotify.

Toms Magische Speelgoedwinkel is te zien tijdens de wintermaanden door heel Nederland. koop je kaartjes via http://www.il-entertainment.nl of www.tomsmagischespeelgoedwinkel.nl

Voor meer over de voorstelling, zie ook: http://www.musicalworld.nl/artikel/toms_magische_speelgoedwinkel_de_derde_van_il/

  [ # 4 ] 12 January 2018 11:45 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15


Persbericht

Onderwerp: Exclusieve voorstelling van Toms Magische Speelgoedwinkel met doventolk

De succesvolle familiemusical Toms Magische Speelgoedwinkel is op 16 februari te zien in Theater de Schalm in Veldhoven. Deze voorstelling is bijzonder geschikt voor doven en slechthorenden omdat er een tolk aanwezig is.

“Mijn nichtje Mieke van Uden heeft een dochter die een enorme theaterliefhebber is. Helaas is het voor haar moeilijk om de voorstellingen goed te begrijpen omdat ze doof is. Uiteraard willen wij graag dat ook zij en mensen met een soortgelijke beperking van Toms Magische Speelgoedwinkel kunnen genieten. Daardoor is het plan ontstaan om een doventolk in te schakelen die de voorstelling live op het podium zal ‘vertalen’. We zijn zeer verheugd dat het allemaal gelukt is en hebben bijzonder veel zin in deze avontuurlijke middag voor de hele familie.” aldus creatief directeur Leon van Uden.

In een prachtig kleurrijke speelgoedwinkel woont Tom. Elke avond als de lichten doven en de klok slaat komt Tom uit zijn schuilplaats en ziet de winkel magisch tot leven komen. De populaire Hercules is zijn beste vriend en een echte superheld. In zijn fantasie beleven ze grandioze avonturen, totdat Hercules’ jaloerse vijand Hades verschijnt. Hades heeft niets met al die vrolijkheid en wil het liefst de winkel en de rest van de wereld in duisternis hullen. Tom zal al zijn krachten moeten gebruiken om zijn ‘thuis’ te redden en de wereld te laten zien dat hij een superheld is.

Met Toms Magische Speelgoedwinkel brengt I&L Entertainment haar derde familiemusical in de Nederlandse theaters. Een oorspronkelijke voorstelling die geschreven is om de fantasie van het publiek te prikkelen en hun vergeten dromen, als vliegen of in het bezit zijn van super krachten, te herbeleven. Een avontuurlijke voorstelling vol magie, humor en een theaterbelevenis voor de hele familie.

Kijk voor de kaartverkoop op http://www.deschalm.com. Meer informatie over de voorstelling kun je vinden op http://www.il-entertainment.nl

 

  [ # 5 ] 15 January 2018 12:33 PM
Hoofdrolspeler
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  1099
Geregistreerd  2010-04-28

Vorige week de show gezien !
Ik vond Marleen erg mooi spelen.
Vraag me alleen af of het allemaal profs zijn die meespelen in de voorstellingen of dat ze ook figuranten hebben voor sommige rollen ?

  [ # 6 ] 27 March 2018 05:34 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  519
Geregistreerd  2013-12-14

Bartho Braat, Marleen van der Loo en Maikel Nieuwenhuis te zien in de reprise van Toms Magische Speelgoedwinkel

Wegens succes is de winterse familiemusical Toms Magische Speelgoedwinkel opnieuw te zien in de Nederlandse theaters. Bartho Braat, Marleen van der Loo en Maikel Nieuwenhuis zullen wederom de hoofdrollen op zich nemen.

In een prachtig kleurrijke speelgoedwinkel woont Tom. Elke avond als de lichten doven en de klok slaat komt Tom uit zijn schuilplaats en ziet de winkel magisch tot leven komen. De populaire Hercules is zijn beste vriend en een echte superheld. In zijn fantasie beleven ze grandioze avonturen, totdat Hercules’ jaloerse vijand Hades verschijnt. Hades heeft niets met al die vrolijkheid en wil het liefst de winkel en de rest van de wereld in duisternis hullen. Tom zal al zijn krachten moeten gebruiken om zijn ‘thuis’ te redden en de wereld te laten zien dat hij een superheld is.

Toms Magische Speelgoedwinkel is een nieuwe Nederlandse musical met opzwepende muziek van Bas van den Heuvel. Na de familiemusicals Arthur en de strijd om Camelot, Robin Hood en het verdwenen goud en Het Grote Piratenavontuur is dit de vierde familiemusical die I&L Entertainment in eigen beheer creëert.

Naast bovengenoemde acteurs zullen ook Michelle Smit, Ilse Hamminga, Erwin Dekker, Flore Koopen en Rubin van Gent te zien zijn in de nieuwe tour.

Vanaf midden april start de kaartverkoop. Ga voor meer informatie naar http://www.il-entertainment.nl

  [ # 7 ] 14 March 2020 02:04 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15


Bericht:

Thuistheater met Toms Magische Speelgoedwinkel

Van 2017 t/m 2019 waren Bartho Braat, Jeroen Phaff, Marleen van der Loo en Maikel Nieuwenhuis te bewonderen in de avonturenmusical ‘Toms Magische Speelgoedwinkel’. De succesvolle musical, over een jongen die in een speelgoedwinkel woont en per ongeluk de kwaadaardige superschurk Hades tot leven wekt, is nu volledig gratis te bekijken op het youtube-kanaal van producent I&L Entertainment.

Ben je een fan van de musical of heb je hem nog nooit gezien? Dit is je kans om hem oneindig vaak te zien! Zing mee met de heerlijke liedjes en beleef spannende avonturen als een echte superheld. Tover je huiskamer om tot theater; doe de gordijnen dicht, doof de lichten en geniet met de hele familie van ‘Toms Magische Speelgoedwinkel’.

Link voorstelling: https://youtu.be/t9OCF6R46XA

Kijk voor meer informatie over deze voorstelling en andere producties van I&L Entertainment op http://www.il-entertainment.nl

  [ # 8 ] 18 March 2020 10:41 PM
Alternate
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  440
Geregistreerd  2002-06-02

Wat leuk! Ik vond mijn dochter ten tijden van de voorstellingen te jong, nu kunnen we hem dus samen kijken. Top!

   Handtekening   

Twee harten, één liefde.
Uit liefde, één hart.