Sempre Sereno speelt “3 musketiers”
change_status
Avatar
Ensemble
RankRankRank
Totaal aantal Reacties:  67
Geregistreerd  2004-11-15

De kaartverkoop voor de musical ‘3 Musketiers’ van musicalvereniging Sempre Sereno is in volle gang: al bijna 1.000 kaarten zijn verkocht. Mis onze jubileumvoorstelling niet en boek uw tickets nu!

Verhaal
De musical ‘3 Musketiers’ speelt zich af in Frankrijk, 1627. De vurige jongeman d’Artagnan heeft als levensdoel om musketier van de koning te worden. Zijn droom brengt hem naar Parijs: de stad van liefde en kameraadschap, maar ook van verraad en duistere intriges. Al snel lopen de spanningen tussen Frankrijk en Engeland hoog op en raakt de jonge held verwikkeld in het politieke spel tussen kardinaal Richelieu en koning Lodewijk XIII. In deze roerige periode ontmoet hij drie nieuwe vrienden: de musketiers Athos, Porthos en Aramis. Gedreven door zijn eergevoel en liefde voor de jonge Constance trekt d’Artagnan samen met zijn kameraden ten strijde tegen het onrecht in het koninkrijk. Zullen moed, eer, kracht en het geloof van deze mannen genoeg zijn om Parijs te redden van de ondergang?

Nog 5 weken
Momenteel zijn de cast en crew van Sempre Sereno nog hard aan het repeteren om een goede show op de planken te zetten. De musical ‘3 Musketiers’ vraagt van de spelers meer dan alleen zang-, dans- en acteertalent: er wordt druk gerepeteerd o.l.v. gevechtschoreograaf Jessica de Bel om diverse gevechtscènes zo geloofwaardig mogelijk neer te zetten.

Kaarten verkrijgbaar
Sempre Sereno staat op 31 mei, 1, 2 en 3 juni 2017 met de musical ‘3 Musketiers’ in Theater Junushoff in Wageningen. Met deze productie, onder regie van Marleen van der Loo en muzikale leiding van Richard FitzHugh, viert de vereniging haar 60-jarig bestaan. Kaarten zijn te koop via http://www.sempresereno.nl/3musketiers.

Trailer
Bekijk hier de van “De drie musketiers” van Sempre Sereno om valst helemaal in de sfeer te komen! Deze trailer is tot stand gekomen i.s.m. Tommy Tin likeable film, FriVic Producties & Ballestra.

Volg ons
Check voor meer achtergrondinformatie onze [url=http://www.sempresereno.nl]Website
. Of volg ons op Facebook, Twitter en/of Instagram

[ Gewijzigd: 24 April 2017 11:34 AM by daniel_wolters ]
   Handtekening   

Dit jaar Side Show bij sempresereno.nl/sideshow