Audities Madagascar Zoetermeer (Greg & Baud)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Auditieoproep Madagascar
In de kerstvakantie van 2017 zal Greg & Baud Productions opnieuw een primeur beleven met de opvoering van Madagascar, de musical. Niet alleen zal de musical weer op geheel eigen wijze opgevoerd worden, maar bovendien zal deze musical voor het eerst in Nederland te zien zijn. In een diverse cast zullen de acteurs en actrices je meenemen op een muzikaal avontuur.

Verhaal
In het verhaal, naar de gelijknamige film, volgen we Marty de zebra, Alex de leeuw, Gloria het nijlpaard en Melman de giraffe die wonen in de Central Parc Zoo in New York. Daar treden ze op voor de bezoekers en met name Alex is de grote ster. Marty krijgt na zijn verjaardag een midlifecrisis en wil ontsnappen om in het wild te leven. Na de onverwachtse ontsnapping van Marty gaan zijn vrienden hem achterna op weg naar een groot avontuur. Samen eindigen ze uiteindelijk in Madagascar, waar King Julien XIII regeert. Op het eerste oog lijkt Madagascar een paradijs maar er ontstaan problemen wanneer Alex de leeuw voor het eerst in zijn leven echt honger krijgt…

Audities
Voor deze voorstelling is Greg & Baud Productions op zoek naar acteurs en actrices vanaf 15 jaar met goede spel-, zang- en danskwaliteiten. De audities vinden plaats op 30 juni, 1 en 2 juli. Vanaf 28 augustus vinden de repetities wekelijks op maandag en woensdag plaats. De voorstellingen worden de gehele kerstvakantie gespeeld.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meespelen in deze grote productie van Greg&Baud; Productions? Geef je dan nu op door jouw theater-cv mét foto te sturen naar .(JavaScript must be enabled to view this email address). Als voorbereiding op de auditie wordt er gevraagd om een Nederlandstalig zangnummer uit de show te zingen.

Rollen
Alex de leeuw - is even dol op vlees als op zijn vrienden. Een mannelijke acteur/zanger met een komische timing.
Marty de zebra - vraagt zich al tijden af of hij zwart is met witte strepen, of wit is met zwarte strepen. Een mannelijke acteur/zanger met een natuurlijk charisma.
Gloria het nijlpaard - is trots op haar vrouwelijke vormen en heeft het altijd vét gezellig met haar vrienden Alex, Marty en Melman. Een vrouwelijke actrice/zangeres met een moederlijk instinct.
Melman de giraffe - is lang niet altijd even dapper als zijn vrienden. Een mannelijke acteur die vanaf grote hoogte het overzicht kan houden.
King Julien - is de enige koning die ‘king‘ al in zijn naam heeft. Een mannelijke of vrouwelijk acteur/zanger/danser ‘who likes to move it.’
Verder zijn er nog andere mooie zang, dans en spelrollen waaronder de coole pinguïns en de bijzondere bewoners van Madagascar.

[ Gewijzigd: 25 April 2017 01:27 PM by Jeroen ]