[17 -25/6] The Addams Family - Zoetermeer (Greg & Baud)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Musicalkomedie ‘The Addams Family’ — 17, 18, 23, 24 & 25 juni 2017 in het Qseum in Zoetermeer.

Greg & Baud Productions brengt met trots haar nieuwste musicalvoorstelling ‘The Addams Family’ naar Zoetermeer. Na de succesvolle tv-serie is nu ook de musical in Nederland te zien!

The Addams Family geeft een wilde en gekke draai aan de griezelige tv-serie met dezelfde naam, die een cult-klassieker werd. Hoewel nog steeds “griezelig” en “geschift”, zijn Gomez en Morticia Addams bezig met veel van dezelfde uitdagingen waar andere “normale” families mee te maken krijgen. Maar nu komt de familie in een plotselinge staat van verwarring en ongeloof als ze zich realiseren dat dochter Wednesday Addams, ‘de prinses van de duisternis’, volwassen is geworden.

Deze musicalkomedie vertelt de nachtmerrie van elke vader. Wednesday Addams is tot over haar oren verliefd op Lucas Beineke, een lieve, slimme jongeman uit een respectabele familie. En…een doodnormale jongen. Alsof dat nog niet schokkend genoeg is, vertrouwt dochterlief haar vader een geheim toe: zij en Lucas gaan trouwen. Wednesday smeekt hem om dit niet aan haar moeder te vertellen. Nu moet Gomez Addams iets doen wat hij nog nooit eerder heeft gedaan: iets geheimhouden voor zijn geliefde vrouw, Morticia. Wanneer de Beinekes en Addams samenkomen voor een diner in huize Addams, eisen Wednesday en Lucas van hun familie dat ze zich “normaal” gedragen. Dit blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Wat wordt verondersteld een normale avond zou moeten worden, lijkt deze allesbehalve normaal af te lopen…

Maak kennis met de prettig gestoorde familie Addams en hun overleden voorouders! Laat u meevoeren door hun duistere wereld vol griezelige capriolen, donkere humor, prachtige muziek en verleidelijke Tango dansen.

The Addams Family is te zien op 17, 18, 23, 24 & 25 juni in het Q-seum te Zoetermeer.

Bestel uw kaarten via onze website -> http://www.greg-baud.nl/tickets.