[20/21-5]Evita - Amstelveen (OVA)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Amstelveense Musicalvereniging brengt Evita op de planken

AMSTELVEEN - Op 20 en 21 mei speelt Musicalvereniging OVA de musicalklassieker Evita. Na succesvolle eerdere producties als Ciske de Rat - de Musical, Beauty and the Beast en Wat Zien Ik?! staat de vereniging ook dit jaar weer met een prachtige productie in de grote zaal van Schouwburg Amstelveen.
Er komt veel kijken bij het maken van een musicalproductie. De leden zijn al anderhalf jaar bezig met het leren van teksten en meerstemmigheid,  het maken van decors, het naaien van kostuums en het vervaardigen van hoeden en pruiken. De talentvolle solisten en het enthousiaste ensemble worden dit jaar aangevuld met een kinderkoor van negentien kinderen. Dit alles onder de bezielende leiding van een professioneel artistiek team.
Evita — met de klassieker ‘Huil niet om mij Argentina’— vertelt het verhaal van de Argentijnse Eva Duarte die zich van plattelandsmeisje op weet te werken tot de First Lady van Argentinië, naast president Juan Perà³n. Verteller Che voorziet haar dramatische verhaal van vlijmscherp commentaar.
Er zijn nog kaarten beschikbaar. Deze zijn verkrijgbaar aan de kassa van Schouwburg Amstelveen en via http://www.schouwburgamstelveen.nl