Kinderen Goedgekeurd audities
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Kinderen Goedgekeurd, het nationaal cultuurplatform voor en door kinderen, start officieel in Nederland. Mét als spectaculaire aftrap meteen een gloednieuwe show met kinderen. Jonge podiumtalenten kunnen zich inschrijven. Noteer de première van zondag 25 maart 2018 in de prestigieuze Koepel van het Nederlands Philharmonisch Orkest (NedPhO) te Amsterdam alvast met rood in je agenda.

Na België start Kinderen Goedgekeurd vandaag in Nederland met muziekateliers en muzikale workshops voor kinderen. Dankzij het succes van onder meer het Nationaal Muziektheater, schoolvoorstellingen en vele musicals is een uitbreiding naar Nederland een logische nieuwe stap. En dat is goed nieuws voor de muzikale en talentvolle Nederlandse kinderen.

Musical 2gather
De eerste activiteit is de Kinderen Goedgekeurd musical “2gather”. Er zal onder andere dancemuziek van Tiësto en Armin van Buuren te beluisteren zijn. Het zullen nieuwe bewerkingen zijn voor een 200 koppig meerstemmig kinderkoor en dansers. Onder professionele begeleiding zingen, acteren, dansen en musiceren ze naar lieve lust. Het wordt een spetterende muziekshow waaraan elke jongere uit Nederland kan meedoen!
Kinderen Goedgekeurd heeft veel ervaring in musicals. De musical “Zelfie” is gemaakt ter ere van de 35ste verjaardag van Kinderen voor Kinderen.  We mochten zelfs optreden voor prinses Laurentien en de Belgische koningin Mathilde.

Audities
Alle kinderen vanaf 8 jaar tot 16 jaar zijn welkom als musicalster. Inschrijven kan via .(JavaScript must be enabled to view this email address) met vermelding van je naam, voornaam, leeftijd, telefoonnummer, namen van de ouder(s).  Wij nodigen je dan met een mailtje uit voor een auditie bij jou in de buurt. Daar staat in waar je precies moet zijn, op welke dag dat is en hoe laat.