Operalunch Enschede met komisch liedprogramma
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Sopraan Florien Hilgenkamp en pianiste Celia Garcà­a Garcà­a in OperaLunch op maandag 22 mei in Enschede.

OperaLunch met fraai en wervelend (komisch) liedprogramma van Rabbits at top speed

Op maandag 22 mei 2017 staat in de OperaLunch in Theater Concordia in Enschede het talentvolle duo ‘Rabbits at top speed’ in de schijnwerpers.

Rabbits at top speed, bestaande uit sopraan Florien Hilgenkamp en pianist Celia Garcà­a Garcà­a, balanceren in hun voorstellingen op de rand tussen een klassiek concert en een idioot spektakel van twee musici die elkaar in de haren vliegen. Ze worden hierbij geregisseerd door Marc Krone.

In de voorstelling “Ik zal het liefde noemen” combineren ze komedie met klassieke liederen en aria’s van Rossini, Bernstein en Wolf, waarvan de laatste in een Nederlandse vertaling worden uitgevoerd. Ze waren eerder te zien en te beluisteren op Radio 4, in het Compagnietheater Amsterdam, het Dutch Centre in Londen,  tijdens de Museumnacht Rotterdam, het Festival de Oversteek in Nijmegen en het festival Operadagen Rotterdam.

De Operalunch vindt plaats op maandag 22 mei van 12.30 tot 13.30 uur in Theater Concordia aan de Oude Markt in Enschede. Toegangskaarten kosten €10, - en zijn te bestellen via http://www.concordia.nl.

Opera tussen de middag
De Nederlandse Reisopera en Theater Concordia in Enschede organiseren de OperaLunches om op deze manier jong muziektheatertalent op een informele wijze voor het voetlicht te brengen. De OperaLunch is onderdeel van de reeks Broodje Cultuur van Theater Concordia. Eetcafé  Sam Sam biedt voor de bezoekers een lunchbox aan voor € 4,50.
De Operalunch vindt plaats op maandag 22 mei van 12.30 tot 13.30 uur in Theater Concordia aan de Oude Markt in Enschede. Toegangskaarten kosten €10, - en zijn te bestellen via http://www.concordia.nl
En: de lunch mag gewoon mee de zaal in!

TIP: bestel bij het kopen van je kaartje via de website meteen een lunchbox van Eetcafé Sam Sam voor € 4,50.

De volgende OperaLunch is op maandag 11 september 2017