April Darby Single - New York
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12835
Geregistreerd  2002-11-15

APRIL DARBY LANCEERT NIEUWE SINGLE “NEW YORK”

Zangeres / musicalster April Darby (The Bodyguard) lanceert vandaag haar nieuwe single “New York”. Het nummer is geïnspireerd op haar grote wens om in New York te wonen. RTL Koffietijd heeft de primeur van het nummer.
April Darby (1991), geboren in Amerika maar opgegroeid in Nederland. Vanaf haar eerste bezoek aan New York was zij verkocht aan deze bruisende stad ‘that never sleeps’. April had plannen gemaakt om een tijdje in New York te gaan wonen, de stad verder te verkennen, lessen te gaan volgen en muziekconnecties te maken. Het liep echter anders door een prachtige rol die ze kreeg aangeboden in The Bodyguard. Sinds september 2016, speelt ze Rachel Marron, de hoofdrol in de hitmusical The Bodyguard. Daarnaast is ze ook lead zangeres in de Pandora dinnershow van RTL Live entertainment in Studio 21 in Hilversum.
April zingt al vanaf haar 7e en vanaf haar 14e professioneel. Ze werd opgeleid tot musical artist aan de Dutch Academy for Performing Arts. Ze verving de hoofdrol in de musical Sister Act, toerde door het land met de Soul Sisters, had haar eigen band en vorig jaar schitterde ze op het podium in het Ziggodome naast Fedde Le Grand. Popmuziek maken is haar grootste passie. Kortom het leven van April staat volledig in het teken van haar muziekcarrière en ze werkt hard aan haar EP die in september uitkomt. New York is de 1ste single van deze nieuwe EP. New York is geproduceerd door: Janssen & de Vries en April Darby New York is geschreven door: April Darby & Charlene Meulenberg.

https://www.youtube.com/watch?v=AObmXcfNeKc