Fien & Teun met nieuwe show bij Julianatoren
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Fien & Teun met nieuwe show bij Julianatoren

Alle weekenden in juni, en natuurlijk het lange Pinksterweekend, zijn Fien & Teun te zien bij Kinderpretpark Julianatoren. In hun spiksplinternieuwe show zingen en dansen deze twee boertjes (bekend van RTL Telekids) samen met alle bezoekers op vrolijke liedjes. En leren zij hoe een echte boer en boerin leven. Na de show vind er een meet & greet plaats met deze twee kindervrienden.

Spelen en leren
Wegens het grote succes komen Fien & Teun dit seizoen weer terug met twee shows per dag. In deze nieuwe show leren kinderen spelenderwijs meer over dieren, gezond eten en het leven op de boerderij. Fien & Teun zijn geschikt voor de jonge doelgroep en erg herkenbaar voor zowel de jongens als de meisjes.

De shows van Fien & Teun zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Meer informatie is te vinden op http://www.julianatoren.nl.

  [ # 1 ] 18 September 2017 04:51 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  235
Geregistreerd  2014-09-28

PERSBERICHT

Repetities Fien & Teun - Feest op de boerderij! gestart

Vandaag zijn de repetities voor de nieuwe, oer-Hollandse familievoorstelling ‘Fien & Teun - Feest op de boerderij!’ van start gegaan. In de studio van Van Hoorne Entertainment werd met de cast en crew een enorme taart aangesneden als startsein van de repetitieperiode. De swingende familiemusical zal vanaf zaterdag 7 oktober te zien zijn in de theaters door heel Nederland.

   Handtekening   

No day but today

***

http://www.zingenz.nl

‹‹ Vapeurs      Koning van Katoren ››