Gratis workshops musical bij NoNonsense
change_status
Toneelhulp
Rank
Totaal aantal Reacties:  25
Geregistreerd  2010-06-06

Gratis workshops musical bij NoNonsense
Stichting NoNonsense geeft musicallessen in Rijen en Breda. Een theateropleiding met jarenlange ervaring met het bezield en professioneel begeleiden van theaterliefhebbers,  acteer-, dans- en zangtalenten.

Workshops
Heb jij altijd al musicallessen willen volgen? Maar de twijfel gehad of het iets voor jou is? Kom er tijdens onze gratis workshops achter dat musicallessen niet alleen inspannend, maar ook ontspannend zijn, dat het heerlijk werkt in een groep omdat je samen werkt aan een eindproduct en dat we samen ook heel veel plezier beleven aan en met elkaar.

Stichting NoNonsense biedt 3 gratis workshops aan voor iedere groep, zodat je de sfeer kunt proeven. We werken meteen aan de nieuwe shows voor volgend seizoen.

De Teenzz (8 t/m 13 jaar) werken aan Herrie in Verderrie. De workshops voor de Teenzz zijn van 16.30-18.30 uur op vrijdag 16, 23 en 30 juni in Halte 48, Tramsingel 48 in Breda.

De Youngzz (13 t/m 17 jaar) werken aan Er was eens…junior. De workshops voor de Youngzz zijn van 18.45-21.15 uur op vrijdag 16, 23 en 30 juni in Halte 48, Tramsingel 48 in Breda.

De Theatergroep (18 t/m 99 jaar) werkt aan A history of musical. De workshops voor de Theatergroep zijn van 19.30-22.30 uur op woensdag 14, 21 en 28 juni in Café ’t Rijens Vat, Julianastraat 112 in Rijen (om de hoek bij station Gilze-Rijen).

Je kunt je opgeven voor deze workshops op .(JavaScript must be enabled to view this email address). onder vermelding van de groep waarbij jij de workshops wilt volgen.

Voorstellingen
Benieuwd naar een voorstelling van NoNonsense? Wij staan binnenkort op de planken in het Chassétheater in Breda! Op 10 en 11 juni presenteren de Teenzz en Youngzz Minoes en Wondermeid. De Theatergroep brengt de musical The Wiz.

Meer informatie over stichting NoNonsense en de kaartverkoop vind je op onze website http://www.stichtingnononsense.nl

  [ # 1 ] 19 June 2017 09:35 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Theatergroep NoNonsense speelde The Wiz
Na een generale repetitie met publiek wat bestond uit mensen met een beperking van Theaterwerkplaats Tiuri en leden van de Voedselbank speelde Theatergroep NoNonsense twee maal de musical The Wiz in het Chassétheater in Breda.
Het bekende verhaal van The Wiz werd door het jaar ingestudeerd door de Theatergroep van 18 jaar en ouder onder leiding van Nick van Kuipers (zang en regie) en Tamira Steelink (choreografie). De groep werd geweldig aangekleed door Nicole van de Sande en haar moeder Hennie Vermetten. Dat was een waar kunststukje, want er moest soms wel tot 13 keer verkleed worden door de cast.
Een bedankje is op zijn plaats voor Bob van de Sande van Zaal D’n Appel/Escaperoom Rijen. Jarenlang was de groep te gast en heeft met plezier gerepeteerd op deze locatie. Door de groei van gasten van de Escaperoom moeten we helaas afscheid nemen van deze locatie. Verder bedanken wij alle castleden die geholpen hebben om deze productie tot een succes te maken.

Nieuw seizoen
Meteen na de shows is al gewerkt aan het nieuwe seizoen. In gratis workshops, nog bij te wonen op 21 en 28 juni van 19.30-22.30 uur in onze nieuwe locatie Café ’t Rijens Vat aan de Julianastraat 112 in Rijen, werken we aan een voorproefje van A history of Musical. De komende show heeft scenes, zang en dans uit verschillende musicals door de jaren heen, verbonden met een rode draad. Zo komen veel verschillende stijlen aan bod. In september staan we al op de Kulturele Amateur manifestatie met een eerste optreden uit deze show.
Wil jij ook kijken of Stichting NoNonsense de plek voor jou is? Kom dan naar onze workshops. Meer informatie kunt u vinden op http://www.stichtingnononsense.nl