Figuranten gezocht (12 - 16 jr)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  235
Geregistreerd  2014-09-28

Synopsis VITA

Vita is een mooie meid van 16 met veel energie en niet bepaald verlegen. Wanneer haar beste vriendin Shaira na een ruzie een erotisch getinte foto van Vita op social media zet gaat deze de hele school rondt. Haar moeder vertelt ze niets omdat ze haar daarmee niet wil lastigvallen. Het wordt Vita allemaal te veel als haar vriend het uitmaakt en ze door haar klasgenoten uitgescholden wordt.

Omdat Vita door allerlei vreemde mannen wordt benaderd via haar telefoon en op social media besluit ze naar de politie te gaan. Ze hoopt dat ze haar kunnen helpen om de foto te verwijderen. Op het politie bureau vertellen ze haar dat degene die haar foto geplaatst heeft strafbaar is. Vita verlaat het bureau voortijdig omdat ze Shaira niet in de problemen wil brengen. Vita en Shaira leggen het bij en gaan samen naar het schoolfeest. Vita ziet dat haar vriend een ander meisje heeft en verlaat aangeslagen het feest.

In het fietsenhok wordt Vita tegengehouden door vier jongens en aangerand. Als Vita thuis komt ziet haar moeder onmiddellijk dat er iets mis is. Vita vertelt haar het hele verhaal en gaan samen naar het politiebureau.

Na het weekend gaat Vita weer naar school. Tijdens schooltijd lopen de gemoederen tussen de klasgenoten en Vita hoog op. Ze realiseert dat de situatie onhoudbaar is geworden en besluit naar een andere school te gaan.

Vol goede moed begint ze op haar eerste schooldag maar als blijkt dat ook daar haar foto rond gaat en de pesterijen weer beginnen stort Vita’s wereld in.

————————————————————

Wat zoeken wij?
Wij zoeken leerlingen die willen figureren in de leeftijd 12 tot 16 jaar.

Periode
De opnames vinden plaats in de zomervakantie op dinsdag 25 t/m vrijdag 28 juli.
Houdt er rekening mee dat de opnames de hele dag duren.
Wij zouden het heel leuk vinden als jij/jullie meerdere dagen komen figureren!

Wat bieden wij
Uiteraard bieden wij veel gezelligheid met een leuk team en een unieke ervaring op een echte filmset. 
Daarnaast is er een vergoeding beschikbaar. Afhankelijk van de draaitijden ligt de vergoeding (incl reiskosten) tussen de €15 en €30 euro per keer.

Reageren / meer informatie
Lijkt het je leuk om mee te werken aan deze film? Reageren kan via onderstaand e-mail adres.
Graag ontvangen we het volgende van je:

- Naam + Achternaam
- Leeftijd
- Jouw mobiel nummer en email adres
- Mobiel nummer en email adres van ouders/verzorgers
- minimaal 1 recente foto

Reageren kan via: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

   Handtekening   

No day but today

***

http://www.zingenz.nl