Storytellers presenteert The Last Five Years in Zoetermeer
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  519
Geregistreerd  2013-12-14

Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus a.s. presenteert Storytellers de musical THE LAST FIVE YEARS in het Podium Park Palenstein in Zoetermeer. Terwijl de zon langzaam ondergaat en de eerste sterren verschijnen, volgen we de ups en downs in de relatie tussen Jamie en Cathy in veertien prachtige songs.

THE LAST FIVE YEARS is een tweepersoonsmusical over Jamie en Cathy en hun vijfjarige huwelijk, geschreven door Jason Robert Brown. Al in de eerste vijf minuten wordt duidelijk dat dit liefdesverhaal geen happy end heeft. Jamie vertelt het verhaal van hun relatie in chronologische volgorde (van begin tot eind). Cathy daarentegen gaat van het einde terug naar het begin. De twee verhalen kruisen op de bruiloft, het enige moment waarop er rechtstreekse interactie is tussen de twee hoofdrolspelers.

De rollen van Jamie en Cathy worden gespeeld door Maarten Kat en Solveig van Wijngaarden, in een regie van Jessica Fuchs. Het live orkest staat onder leiding van Richard FitzHugh.

Tickets zijn verkrijgbaar via:
https://lastfiveyears.entranz.nl/?utm_source=Bezoekers&utm_campaign=ad664ebdd8-EMAIL_CAMPAIGN_2017_08_01&utm_medium=email&utm_term=0_070f5af8a3-ad664ebdd8-166870597