Last Five Years - Zoetermeer (Open Lucht )& Den Haag (Studio Dudok)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Intieme musical onder de sterren: THE LAST FIVE YEARS in Podium Park Palenstein

De Broadwaysensatie THE LAST FIVE YEARS komt naar Zoetermeer. Deze kleinschalige musical, waarin het verhaal vertelt wordt van de relatie tussen actrice Cathy en schrijver Jamie, is op 26 en 27 augustus a.s. exclusief te zien in Podium Park Palenstein in Zoetermeer.

De unieke musical, die wereldwijd met vele prijzen bekroond werd, laat in 14 schitterende songs zien hoe Jamie en Cathy elkaar ontmoeten, verliefd worden, trouwen en uiteindelijk weer uit elkaar groeien. Cathy vertelt het verhaal vanaf de scheiding terug naar het begin, Jamie begint bij hun ontmoeting. In het midden, op de bruiloft, raken de verhalen elkaar. Een uniek en tegelijkertijd heel herkenbaar verhaal op prachtige muziek van componist Jason Robert Brown.

THE LAST FIVE YEARS wordt gespeeld in het intieme openluchttheatertje Podium Park Palenstein, gelegen tegenover het CKC. Met deze productie start Storytellers de nieuwe programmering van dit openluchttheater. De komende maanden zullen CKC&Partners;, Floravontuur en Storytellers het podium geregeld gebruiken voor kleine activiteiten op het gebied van muziek en theater. Podium Park Palenstein wordt daarmee de plek voor bruis en culturele ontmoeting in het centrum van de stad.

Terwijl de sterren boven het podium verschijnen, komt het verhaal van THE LAST FIVE YEARS tot leven. Hoofdrolspelers Maarten Kat en Solveig van Wijngaarden worden begeleid door een live orkest. Mis deze bijzondere avond niet en reserveer nu via http://www.thelast5years.nl. Kaarten kosten € 10,- en de voorstellingen beginnen om 20.15 uur.

[ Gewijzigd: 15 September 2017 07:03 AM by Jeroen ]
  [ # 1 ] 27 August 2017 07:45 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Je kunt een recensie van de voorstelling teruglezen op de homepage

  [ # 2 ] 15 September 2017 07:07 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

THE LAST FIVE YEARS keert terug!
De Broadwaysensatie THE LAST FIVE YEARS keert terug! Na het enorme succes van de openluchtvoorstellingen in Zoetermeer, spelen Maarten Kat en Solveig van Wijngaarden nog één weekend lang het bekroonde verhaal van Jamie en Cathy. Met THE LAST FIVE YEARS opent het nieuwe theater Studio Dudok in Den Haag.
De musical van Jason Robert Brown laat in 14 schitterende songs zien hoe Jamie en Cathy elkaar ontmoeten, verliefd worden, trouwen en uiteindelijk weer uit elkaar groeien. Cathy vertelt het verhaal vanaf de scheiding terug naar het begin, Jamie begint bij hun ontmoeting. In het midden, op de bruiloft, raken de verhalen elkaar.
Pers en publiek waren unaniem lovend over deze intieme productie. Reden voor producent Storytellers en Studio Dudok om THE LAST FIVE YEARS terug te brengen voor een laatste weekend. Op zaterdag 23 en zondag 24 september a.s. in Dudok in Den Haag.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website http://www.thelast5years.nl.