OperaLunches door Reisopera in Enschede
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  235
Geregistreerd  2014-09-28

P E R S B E R I C H T                          

Enschede, 4 september 2017

Start nieuw seizoen OperaLunches door Reisopera en Theater Concordia in Enschede.

OperaLunch vol met liefde, passie en humor op 11 september in Enschede

20170911 operalunch beeld NIEUWS 400 x 600

Op maandag 11 september 2017 staan in de OperaLunch in Theater Concordia twee uitzonderlijke talenten in de schijnwerpers. Lyrisch-dramatisch sopraan Elnara Muermans en de virtuoze en in muzikaal excellerende pianist Erwin Rommert Weerstra nemen je mee in een uur vol liefde, passie, humor, gevoel en tederheid. Een operalunch die je je nog lang zult herinneren! Op het programma staat muziek van o.a. Verdi, Wagner, Sjostakovitsj en Mascagni. Een spannende start van een nieuw seizoen operaconcerten tussen de middag met jong operatalent in het mooiste theatertje van Nederland!

De Operalunch vindt plaats op maandag 11 september, van 12.30 tot 13.30 uur in Theater Concordia aan de Oude Markt in Enschede. Toegangskaarten kosten €10, - en zijn te bestellen via http://www.concordia.nl.

In 2015 heeft lyrisch-dramatisch sopraan Elnara Muermans haar masteropleiding klassieke zang aan het Conservatorium van Amsterdam met succes afgerond, onder begeleiding van professor Pierre Mak. Elnara volgde veel internationale masterclasses bij gerenommeerde musici, en nam deel aan diverse opera- theater- en liederenprojecten in Rusland en heel Europa. Sinds november 2016 is Elnara als jonge solist verbonden aan het Mariinsky Theater in St. Petersburg.

Erwin Rommert Weerstra heeft zijn masteropleiding Klassiek Solo Piano Cum Laude afgerond af aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag in 2011. Sinds zijn afstuderen heeft Erwin door Europa gereisd en heeft hij masterclasses en lessen bij gerenommeerde musici gevolgd om zijn spel te verdiepen. Hij heeft zich kunnen ontwikkelen tot een virtuoos en in muzikaal opzicht excellerend pianist. De concerten die hij gegeven heeft zijn, zonder uitzondering, zeer enthousiast ontvangen.

Opera tussen de middag

De Nederlandse Reisopera en Theater Concordia in Enschede organiseren de OperaLunches om op deze manier jong muziektheatertalent op een informele wijze voor het voetlicht te brengen. De OperaLunch is onderdeel van de reeks Broodje Cultuur van Theater Concordia. Eetcafé  Sam Sam biedt voor de bezoekers een lunchbox aan voor € 4,50.

De Operalunch vindt plaats op maandag 22 mei van 12.30 tot 13.30 uur in Theater Concordia aan de Oude Markt in Enschede. Toegangskaarten kosten €10, - en zijn te bestellen via http://www.concordia.nl.

En: de lunch mag gewoon mee de zaal in!

TIP: bestel bij het kopen van je kaartje via de website meteen een lunchbox van Eetcafé Sam Sam voor € 4,50.

De volgende OperaLunches in Theater Concordia zijn op:

Maandag 16 oktober 2017, 12:30 uur

Maandag 8 januari 2018, 12:30 uur

Maandag 5 maart, 12:30 uur

Maandag 14 mei, 12:30 uur

   Handtekening   

No day but today

***

http://www.zingenz.nl