Gezocht: d’Artagnan en Porthos
change_status
Avatar
Toneelhulp
Rank
Totaal aantal Reacties:  11
Geregistreerd  2012-01-22

Het Brabants Muziek-Theater brengt in theaterseizoen 2018-2019 de productie 3 Musketiers, de Musical. De audities hiervoor zijn afgerond en de cast is vrijwel compleet. Echter, we zijn nog op zoek naar twee mannelijke hoofdrollen: d’Artagnan en Porthos.

D’Artagnan
Speelleeftijd 18-28
Jonge held, onverschrokken en een beetje overmoedig, charmeur.
Stemtype: tenor met rock-pop sound

Porthos - Musketier
Speelleeftijd 30-50
Bourgondisch, extrovert, grappig.
Stemtype: Bas


Over het Brabants Muziek-Theater

We bestonden in 2016 vijfentwintig jaar en dat hebben we gevierd met onze jubileumproductie Titanic. Inmiddels is deze productie genomineerd voor maar liefst 5 Amateur Musical Awards: Beste musical, Beste mannelijke hoofdrol, Beste vrouwelijke bijrol (2x) en Beste vormgeving/toneelbeeld. Hiermee zijn we dit jaar in Nederland het amateurgezelschap met de meeste nominaties. En daar zijn we trots op!

Het geheim achter dit succes is ons sterke creatieve team, bestaande uit muzikaal leider Sander Vredenborg, vocal coach Sofie Dirkx, regisseur André van Hest en choreografe Marion Rodie. Zij zijn allen conservatorium geschoold en tijdens de repetities wordt er dan ook hard gewerkt aan de persoonlijke groei van alle castleden. “Wij halen eruit wat erin zit!”

Achter de schermen kunnen wij daarnaast putten uit 25 jaar ervaring op alle gebieden: decor, kostuums, grime, techniek et cetera.

Kijk voor meer informatie over Het Brabants Muziek-Theater op onze website.


Durf jij het aan?

...om voor één van beide hoofdrollen te auditeren? Stuur dan een mail naar .(JavaScript must be enabled to view this email address) met je muzikale CV en een filmpje waarop we jouw kwaliteiten kunnen beoordelen. Uiteraard mag dit ook een link naar YouTube zijn als je daar te zien bent. Op woensdagavond 27 september aanstaande willen we een aantal geselecteerde kandidaten dan persoonlijk zien.

[ Gewijzigd: 11 September 2017 08:46 PM by orkest@brabantsmuziektheater.nl ]
   Handtekening   

Productieteam The Visit, the Musical.