Stichting Mét zoekt auditanten voor de musical Grand Hotel
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  5
Geregistreerd  2014-05-21

Voor de musical ‘Grand Hotel’ is Stichting Mà‰T op zoek naar auditanten.
De voorstellingen vinden plaats op 5, 6 en 7 oktober in de kleine zaal van theater de Meerse te Hoofddorp. 
 
Zie jij jezelf in deze productie en wil je in aanmerking komen voor een rol of een plek in het ensemble? Meld je dan aan via .(JavaScript must be enabled to view this email address).
 
Het verhaal:
We bevinden ons in 1928 in Berlijn, de roerige jaren 20 zijn nog gaande. De gouden tijd, één jaar voor de grote beurskrach. Gasten komen en gaan in het luxe Grand Hotel. Hier ontmoeten we een gemàªleerd gezelschap. 
Zo maken we kennis met een charmante jonge baron die blut is, een wereldberoemde prima ballerina, een kolonel met een oorlogswond en nog veel meer excentrieke gasten. Daarnaast is er natuurlijk ook nog het personeel dat het niet makkelijk heeft met deze gasten, om over hun eigen problemen nog maar niet te spreken.
 
Niets is wat het lijkt in Grand Hotel. Deze musical kenmerkt zich door komedie, tragedie, glitter en realisme en is interessant en uitdagend om in mee te spelen, zingen en dansen. Voor het publiek biedt dit een kans op een prachtige avondvullende voorstelling die zeker niet mag worden gemist!
 
 
Over ons:
Stichting Mà‰T treedt naar buiten als onderscheidend theatercollectief waarbij getalenteerde, gemotiveerde en positief ingestelde amateurs zich kunnen aansluiten. Het doel van het collectief is om musical - en andere theaterproducties- van hoog niveau te maken in de regio Groot Amsterdam. Dit door samenbundeling van persoonlijke capaciteiten van deelnemers en de artistieke inbreng van professionals uit het theatervak. Het onderscheidend vermogen van Stichting Mà‰T zal voortkomen uit het functioneren als collectief. De deelnemers zijn immers niet alleen bezig met spelen, dansen en zingen. Zij verzorgen ook alle andere aspecten die komen kijken bij het produceren van theater en musical. Zo werken zij bijvoorbeeld gezamenlijk aan de bijbehorende publiciteit, het decor en de kostuums. 
De naam Mà‰T is niet zomaar gekozen. Het vat de drie voor de stichting belangrijke karakteristieken ‘motivatie’, ‘energie’ en ‘talent’ kernachtig samen. Daarbij staat Mà‰T als talig symbool voor het brengen van toegevoegde waarde in de breedste zin van het woord.
 
Zie http://www.passievoortheater.nl voor meer informatie en like ook onze facebookpagina http://www.facebook.com/passievoortheater zodat je altijd als eerste op de hoogte bent!
 
Wil je meer informatie of je inschrijven voor de audities, stuur dan een email naar .(JavaScript must be enabled to view this email address).