STACCATO musicaltheatergezelschap brengt haar voorstelling DREAMS
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  4
Geregistreerd  2017-09-22

Het spook droomt van muze Christine in de Phantom of the Opera, Amneris droomt over haar leven aan de zijde van Radames in Aïda, Maria droomt over haar leven in de bergen in The Sound of Music en Tracy droomt ervan om Miss Teenage Hairspray te worden in de musical Hairspray.

STACCATO musicaltheatergezelschap uit Huizen brengt haar nieuwe voorstelling DREAMS, een droomreis door musicalland, in Theater Spant! in Bussum. STACCATO neemt u mee langs deze en vele andere bekende musicals waarin ieder zijn eigen droom najaagt. De reis langs zestien musicals - waaronder natuurlijk de bekendste van Disney - biedt voor jong en oud voor elk wat wils.

Na maandenlang repeteren komt voor de zangers en zangeressen het moment van de première steeds dichterbij. De laatste hand wordt gelegd aan decor, kostuums en rekwisieten.

STACCATO musicaltheatergezelschap is opgericht door Martin Buijs en Irene Geurds. Martin Buijs heeft zijn sporen verdiend als solist in verschillende operettes en musicals en is verantwoordelijk voor de regie en muzikale leiding van deze voorstelling. De choreografie is in handen van Anouk Veltkamp. De cast bestaat uit een enthousiaste groep kinderen en volwassenen in de leeftijd van 8 tot 64 jaar. Na de uitverkochte musicalshow HOPE is dit de tweede grote voorstelling van STACCATO.

STACCATO musicaltheatergezelschap uit Huizen brengt haar nieuwe voorstelling DREAMS, een droomreis door musicalland in Theater Spant! in Bussum op zaterdag 14 en zondag 15 oktober 2017. Reis mee door musicalland, droom en geniet van de sprankelende voorstelling van de enthousiaste cast van STACCATO.

Te zien: zaterdag 14 (20.15 uur) en zondag 15 oktober (14.00 uur) Kaarten: http://www.spant.org