De diepte in met….
change_status
Avatar
Hoofdrolspeler
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  1024
Geregistreerd  2013-05-26

De diepte in met…. is een nieuw initiatief van het Luxor Theater. De eerste editie op 8 oktober gaat over Stephen Sondheim.

De diepte in met…. Stephen Sondheim

De Amerikaanse Stephen Sondheim is één van de beste musical tekstschrijvers en componisten van de wereld. Ooit begonnen als protegé van zijn buurman Oscar Hammerstein, o.a. bekend van The Sound of Music en Carousel, brak hij door toen hij voor Leonard Bernstein de liedteksten schreef voor West Side Story.

In het programma De diepte in met… Stephen Sondheim zullen Koen van Dijk (een van de beste tekstschrijvers/vertalers/regisseurs van Nederland), Ineke van Klinken, (zangeres/actrice/theatermaker) en Sondheimkenner Theo Ham je meenemen in de wonderbaarlijke wereld van tekst en muziek van Sondheim. Ze laten nummers horen, tonen fragmenten en gaan graag met je in gesprek over zijn virtuositeit.

De diepte in met… is een nieuwe activiteit van het Luxor Theater. Het is een lezing, maar ook kleine presentatie en een vraaggesprek ineen. Bedoeld om jou, als musical fan van 8 tot 88, op een interactieve manier te informeren over het werk van de beste musicalmakers ter wereld.

Kosten € 15,- inclusief koffie/thee

TIP: Ga van te voren naar het koffieconcert met Rene van Kooten en Lone van Roosendaal of ga na afloop lekker dansen in de Rijnfoyer bij de Sunday Afternoon Dance.

https://www.luxortheater.nl/voorstellingen/4008/Stephen_Sondheim/De_diepte_in_met_

  [ # 1 ] 28 September 2017 10:09 AM
Avatar
West End Ster
RankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  2217
Geregistreerd  2003-05-23

Is al uitverkocht.

  [ # 2 ] 29 September 2017 03:14 PM
Hoofdrolspeler
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  926
Geregistreerd  2009-02-23

Inmiddels weer kaarten beschikbaar!