Auditieoproep Mortem
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  1
Geregistreerd  2017-10-20

IWS PRODUCTIONS ZOEKT TALENT!

Na het succes van Project Z (2014) en Overmacht (2016), waar we een nominatie hadden voor het internationale SCENECS filmfestival, is IWS nu terug met een gloednieuwe film. En voor deze nieuwe film zoeken we natuurlijk ook nieuwe acteurs!

Heb jij altijd al op een filmset willen staan. Wil jij jouw passie uitoefenen daar waar de camera’s draaien? Wacht dan niet langer en meld je nu aan voor de audities van Mortem!
Voor Mortem zoeken we acteurs en actrices die door kunnen gaan voor iemand van 18-25.
Meer informatie over de audities vind je op onze website http://www.iws-productions.com

Over Mortem
Mortem zal een short film worden die naar verschillende filmfestivals zal worden opgestuurd. De opnames zullen vooral plaatsvinden in een vakantiehuisje ergens in Nederland. De audities vinden plaats in Zoetermeer. Meer informatie hierover krijg
je na je aanmelding. Aan het meedoen aan deze film zijn geen kosten verbonden, we kunnen je naast een kijkje op een professionele set, ontbijt, lunch en diner geen vergoeding geven.

Het verhaal in het kort gaat over vijf studiegenoten die voor een schoolopdracht een onderzoek moet doen in de natuur. Tijdens dat onderzoek verblijven ze in een oud huisje. Ze komen er al snel achter dat het daar niet helemaal pluis is. Maar wat ze niet kunnen weten is hoe verschrikkelijk de waarheid is over het huisje waarin ze verblijven.

Data
Voordat je je aanmeld voor de audities zijn hier belangrijke data die je moet kunnen:

-26 november 2017         Auditie dag
-Zondag avonden in jan en feb.  Repeteren
-vrijdag 23 feb. 2018         Draaidag 1
-zaterdag 24 feb. 2018     Draaidag 2
-zondag 25 feb. 2018         Draaidag 3

Graag zien we je aanmelding tegemoet voor op de audities. Voor de auditie zal je een scene, die je van ons krijgt, uit je hoofd moeten leren en die moeten spelen. Daarnaast zal er ook een improvisatieopdracht zijn.

Voor meer informatie of heb je een vraag? kijk dan op onze op onze
website via http://www.iws-productions.com

[ Gewijzigd: 20 October 2017 02:14 PM by Jeroen ]