De Fransse Eijkel, op Tournee
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

PUBLIEKSWINNAAR AMSTERDAMS KLEINKUNST FESTIVAL OP TOURNEE
DE FRANSSE EIJKEL SPEELT, DE FRANSSE EIJKEL SPEELT - GEREGISSEERD DOOR KEES PRINS


De Fransse Eijkel, publiekswinnaar van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2016, gaat avondvullend! Met hun allereerste voorstelling ‘De Fransse Eijkel Speelt, De Fransse Eijkel Speelt’, toert het duo Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg - beide tevens winnaar van de Jos Brink Genesiuspenning - de komende maanden langs de Nederlandse theaters. De voorstelling wordt geregisseerd door Kees Prins en gaat 30 november in première in Theater de Speeldoos in Baarn.

‘De Fransse Eijkel Speelt, De Fransse Eijkel Speelt’ is een cabaretperformance speciaal voor introverte twintigers, swingende gehandicapten, hondsbrutale dierenvrienden, gehaaide homoseksuelen, intolerante hipsters, bronstige kleuters, artistieke vluchtelingen, punctuele bovenburen, zelfingenomen senioren, gebalanceerde zwaarlijvigen, bewonderaars van Viola Holt en iedereen die zich niet in deze opsomming herkent.

Na de première is De Fransse Eijkel onder meer te zien in Theater Bellevue in Amsterdam, Stadsschouwburg Utrecht en Theater Walhalla in Rotterdam. Bekijk hier de gehele speellijst.

http://www.defransseeijkel.nl 

  [ # 1 ] 15 June 2018 06:38 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

‘DE FRANSSE EIJKEL SPEELT, DE FRANSSE EIJKEL SPEELT’ IN REPRISE

Cabaretduo DE FRANSSE EIJKEL gaat komend theaterseizoen in reprise met haar succesvolle voorstelling DE FRANSSE EIJKEL speelt, DE FRANSSE EIJKEL speelt. De productie - onlangs bekroond met de Rabo Talent Award - is in seizoen 2018/2019 opnieuw in theaters door heel Nederland te zien. De regie van de voorstelling is in handen van Kees Prins (o.a. Jiskefet, Overspel).

DE FRANSSE EIJKEL speelt, DE FRANSSE EIJKEL speelt is een absurdistische en dynamische cabaretperformance vol maffe danspasjes, eigenaardige muziekjes, briljante parodieën, excentrieke scènes en treurige figuren.


Het duo bestaat uit Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg, beiden winnaar van de Jos Brink Genesius Penning. In 2016 veroverden DE FRANSSE EIJKEL de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival, waarna het duo afgelopen theaterseizoen met hun eerste avondvullende voorstelling in de Nederlandse theaters stond. Pers en publiek waren laaiend enthousiast.

DE FRANSSE EIJKEL toert tot en met april 2019 door heel Nederland met hun voorstelling DE FRANSSE EIJKEL speelt, DE FRANSSE EIJKEL speelt.

Bekijk de actuele speellijst op http://www.defransseeijkel.nl.