Audities Ciske de Rat de musical
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  4
Geregistreerd  2017-09-22

STACCATO musicaltheatergezelschap uit Huizen staat in het najaar van 2018 met Ciske de Rat in het theater!
Ciske de Rat - de Musical is een voorstelling die niet alleen het filmverhaal doet herleven maar ook laat zien hoe het Ciske vergaat als volwassen man. Uiteraard bevat deze musical de klassieker ‘Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen’.
Ciske is een Amsterdams straatschoffie. Zijn vader werkt op zee en zijn moeder (Ellen Evers) laat Ciske ’s avonds werken in een café. Wanneer zijn vader onverwachts de liefde vindt bij Tante Jans (Brigitte Nijman) lijkt Ciske eindelijk een moederfiguur in zijn leven te krijgen. Maar dan slaat het noodlot toe. Als Ciske’s beste vriend overlijdt en zijn moeder dat belachelijk maakt, brengt Ciske haar in een vlaag van woede om het leven. Als volwassen man moet Cis leren te leven met die schuld en een manier vinden om een tweede kans in het leven te krijgen. Zal hij ooit de liefde vinden en durven te omarmen?
Het verhaal van de musical is gebaseerd op de complete trilogie van Piet Bakker en omvat - in een bewerking van André Breedland en Maurice Wijnen - ook periodes uit de boeken Ciske Groeit Op en Cis De Man. Henny Vrienten componeerde de meeslepende muziek en André Breedland schreef het script.
Voor deze productie zijn wij op zoek naar verschillende hoofdrolspelers.
Word jij onze Cis? Klein of groot?
Of wil je graag één van de andere geweldige rollen bemachtigen, kom dan auditie doen!
Als je voor één van de hoofdrollen of bijrollen in aanmerking wilt komen dan kun je je inschrijven voor de audities. De auditie zal bestaan uit zowel zang als spel.
Voor volwassenen is de auditie op: zaterdag 18 november 2017.
Voor de kinderen is de auditie op: dinsdag 21 november 2017 om 19.00 uur.
Je kunt je aanmelden voor de audities door voor dinsdag 14 november een mail te sturen naar info@staccato-huizen.nl. Vermeld daarbij duidelijk voor welke rol je auditie wilt doen. Dan ontvang je van ons informatie over welk(e) nummer(s) wij willen dat je gaat zingen. Dus zaak om zo snel mogelijk je aan te melden, des te eerder weet je wat je kunt gaan voorbereiden.
Na sluiting van de aanmeldtermijn sturen we zo snel mogelijk informatie over de planning op 18 en 21 november zelf.
Wil je geen specifieke rol maar wel mee doen in het ensemble dan hoef je geen auditie te doen. Ben je nog geen lid dan kun je je ook aanmelden via info@staccato-huizen.nl