Audities Parade (Spot - Den Haag)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

SPOT ZOEKT MANNEN MET DONKERE OF GETINTE HUIDSKLEUR VOOR PARADE

Voor onze nieuwe productie Parade zijn wij nog op zoek naar zangers voor de rollen van Newt Lee en Jim Conley.

Parade vertelt het waargebeurde verhaal van Leo Frank, een Joodse man die wordt beschuldigd van het verkrachten en vermoorden van een jong meisje in een lokale fabriek. De pers omarmt het verhaal en loopt ermee weg, met verstrekkende gevolgen…

De personages waarvoor we nog op zoek zijn naar auditanten werken in de fabriek waar het drama zich afspeelt en leggen getuigenissen af tegen Leo Frank. Beide personages zijn in het verhaal van Afro-Amerikaanse afkomst. Wij zouden deze rollen graag waarheidsgetrouw invullen en zijn dan ook op zoek naar mannen met een donkere of getinte huidskleur vanaf 18 jaar.

Wil jij dit prachtige verhaal met ons vertellen tijdens onze voorstellingsweek in september 2018? Geef je dan snel op! Audities vinden plaats in overleg, maar het liefst zo snel mogelijk. Repetities vinden plaats op vrijdagavond en een enkele keer in het weekend.

Ben jij of ken jij iemand die geschikt is voor een van deze rollen? Laat het ons weten! Voor aanmelding, meer informatie over de auditie en/of over Theatergroep SPOT, stuur een mail naar .(JavaScript must be enabled to view this email address).