MusicalCamp 2018.
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12827
Geregistreerd  2002-11-15

Hein Gerrits op MusicalCamp.

Hein Gerrits zal komende zomer wederom het docententeam van MusicalCamp versterken. Hij gaat mee in de eerste, van de in totaal drie weken kamp. Zoals we inmiddels gewend zijn van MusicalCamp: een ervaren artiest en docent, waar je veel van kan leren.


Al voor het negende jaar op rij kan je mee op MusicalCamp in de zomer, waar je les krijgt van de absolute top. Zo waren onder andere Ara Halici en Marcel Visscher al eerder een vaste docent in het team, dat nog eens aangevuld wordt met gastcolleges van grote namen. Zo gaven in het verleden onder andere Celinde Schoenmakers, Freek Bartels en Pia Douwes les op MusicalCamp. De deelnemers van dit kamp kunnen zich ieder jaar weer verheugen op een mooie lijst met namen.


En ook Hein is dus geen onbekende. Hij ging al eerder mee in 2016. Afgelopen jaar was hij verhinderd, maar hij heeft op social media middels een filmpje bekend gemaakt dat hij er komend jaar weer bij is, tot veel vreugde van terugkerende kampdeelnemers.
Deze MusicalAward winnaar heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de musicalwereld. Zo was hij onder andere te zien in musicals als Grease, War Horse, Fame en Kruimeltje en schopte hij het ver in het televisieprogramma ‘Op zoek naar… Joseph!’. Daarnaast is hij actief als presentator en stemacteur. Op kamp zal hij vooral de staging- en liedinterpretatielessen geven.

Deze doorgewinterde musicalartiest is tevens een doorgewinterde kampeerder, zo bleek tijdens MusicalCamp 2016. Waar alle andere docenten binnen slapen, koos Hein voor een tentje in de buitenlucht. De ultieme kampervaring na lange, gezellige avonden kletsend bij het kampvuur.

Andere docenten die er komende zomer ook sowieso weer bij zijn, zijn onder andere Syd Horster (gaf les aan Codarts en is momenteel zangdocent bij de Frank Sanders Akademie), Marijke Castelijns (tevens docent op MuziektheaterKamp) en Jeffrey Stuut (Docent op Lucia Marthas dansacademie en speelde in o.a. Tarzan de musical).

Wil jij ook een week les krijgen van Hein? Kijk dan nu op http://www.musicalcamp.nl of het wat voor jou is! 


Bekijk de aankondiging van Hein via deze link:
https://www.youtube.com/watch?v=jtwoGjMFrCc

  [ # 1 ] 09 December 2017 12:57 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12827
Geregistreerd  2002-11-15

Alberto ter Doest geeft les tijdens zomerkampen!

Stemcoach Alberto ter Doest zal komende zomer wederom een masterclass zang verzorgen tijdens MusicalCamp en MuziektheaterKamp. Dit maakt Alberto vandaag zelf bekend via het youtube-kanaal van kampvakanties.

Ook zal hij een bezoek brengen aan de nieuwste tak van KampVakanties; ‘VocalMasterclass’. Een week lang bezig zijn met jouw instrument; je stem. En laat dat nou net zijn expertise zijn!

In 2017 gaf Alberto al les tijdens deze populaire zomerkampen. De kampen zijn onderdeel van KampVakanties en bieden de leukste vakanties voor iedereen die in de zomer bezig wil zijn met theater. Waar er voor de dansliefhebbers al enkele jaren DanceBootcamp is, zal er komende zomer dus een speciaal kamp komen voor de zangliefhebbers. En vooral voor hen is Alberto een droomdocent. De deelnemers van VocalMasterclass gaan namelijk een hele week aan de slag met het Universal Voice System, een zangmethode die door Alberto is opgezet. Dat hij nu zelf langs zal komen is een fantastische toevoeging aan dit lesprogramma, waardoor ze nog dieper op de stof in kunnen gaan.

Maar ook voor MusicalCamp en MuziektheaterKamp is Alberto een zeer interessante docent. Hij heeft zijn sporen binnen de professionele musicalwereld ruimschoots verdiend. Zo vertolkte hij in grote theaters in Wenen, Londen en Nederland diverse rollen in musicals als Cats, Les Miserables en The Phantom of the Opera. Daarnaast is hij hoofdvakdocent aan het conservatorium en een veelgevraagd vocal coach en gastspreker.

Alberto is er komend jaar alle weken bij! Andere docenten waarvan al bekend is dat ze meegaan tijdens de kampen zijn o.a. Hein Gerrits, Syd Horster, Marijke Castelijns en Jeffrey Stuut.

Wil jij je stem écht leren kennen en in een week leren hoe je hem optimaal kunt gebruiken? Misschien is VocalMasterclass dan wel iets voor jou! Lees hier meer over Alberto’s methode en het lesprogramma en de toelating van dit zangkamp: https://vocalmasterclass.nl/universal-voice-system/

Bekijk hier de aankondiging van Alberto.

Is MusicalCamp of MuziekhteaterKamp meer iets voor jou? Kijk dan op http://www.kampvakanties.nl

  [ # 2 ] 25 April 2018 06:06 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  518
Geregistreerd  2013-12-14

Cindy Bell geeft les op MusicalCamp

Alweer een nieuwe naam voor het populaire zomerkamp in Brabant. Musicalactrice Cindy Bell reist komende zomer af naar Hapert, waar MusicalCamp voor het 9e jaar plaatsvindt.

MusicalCamp is een steeds groter kamp, waar je in de zomer terecht kunt voor een week summerschool: liedinterpretatielessen, danslessen, ensemblezang en spellessen passeren de revue. Een vakantie voor iedereen die in de zomer wil bijscholen binnen het theatervak. Kinderen, volwassenen, professionals en amateurs: iedereen is welkom en krijgt op zijn eigen niveau les.

De lijst met namen die voorheen les gegeven hebben op MusicalCamp wordt langer en langer:
Pia Douwes, Freek Bartel, Celinde Schoenmaker, Tony Neef en ga zo maar door. En weer is er een nieuwe docent bekend gemaakt: Cindy Bell. Wederom geen onbekende in musicalland. Cindy heeft al veel musicalproducties op haar naam staan. Zo was ze onder andere te zien in Sonneveld, Legally Blonde, Ramses en Fame. Ook was ze afgelopen jaar deelnemer van The Voice of Holland.
Het lesgeven is voor haar bekend terrein. Ze is zangcoach en geeft regelmatig workshops aan grote gezelschappen. Ook geeft ze les aan de Fontys dansacademie en de Lucia Marthas Academie. Zeer geschikt dus voor MusicalCamp. Ze zal tijdens de tweede week MusicalCamp deel uitmaken van het vaste docententeam en ze zal onder andere de lessen liedinterpretatie voor haar rekening nemen.

Andere (gast)docenten die er komende zomer bij zijn, zijn o.a. Marcel Visser, Lisse Knaapen, Pia Douwes en Alberto ter Doest.

Veel weken zitten al bijna vol, maar de week waarin Cindy komt lesgeven (de tweede week), zijn er nog voldoende binnenplekken voor MusicalCamp. Wil jij les krijgen van Cindy? Kijk dan nu op http://www.musicalcamp.nl of het wat voor jou is.

  [ # 3 ] 28 April 2018 08:54 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12827
Geregistreerd  2002-11-15

Ook Marjolein Teepen op MusicalCamp!


De updates houden niet op. Weer maakt Marc Ramaekers van MusicalCamp een nieuwe gastdocent bekend voor komende zomer. Niemand minder dan Marjolein Teepen zal een masterclass verzorgen op het zomerkamp in Hapert.

Tweevoudig John Kraaijkamp Musical Award winnares Marjolein Teepen heeft haar sporen ruimschoots verdiend in de musicalwereld. Zo speelde zij rollen in o.a. We will rock you, De kleine blonde dood, Sweeny Todd en Kiss of a Spiderwoman. Ze werd bij het grote publiek bekend door haar deelname aan ‘Op zoek naar Evita’, waar ze derde werd. Ook speelde ze rollen in België en Duitsland.
En deze zomer geeft ze dus les op MusicalCamp, een kamp dat nog steeds ieder jaar groeit. Wat alle enthousiastelingen naar het Brabantse Hapert trekt? Dat zal ongetwijfeld te maken hebben met de lijst (gast)docenten. Eerder maakten we al bekend dat Pia Douwes, Marcel Visser en Cindy Bell les zullen geven. Daar wordt nu dus gastdocent Marjolein Teepen aan toegevoegd. Zij zal tijdens de derde week van MusicalCamp een masterclass liedinterpretatie verzorgen. 

Naast MusicalCamp vinden op dit kampterrein ook MuziektheaterKamp, VocalMasterclass en DanceBootcamp plaats, voor jongeren en volwassenen. Veel kampen zitten al vol, maar er zijn hier en daar nog enkele plekken, dus wil jij erbij zijn en les krijgen van Marjolein? Check dan nu de site: http://www.musicalcamp.nl