Death of a salesman - Zoetermeer
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Indrukwekkende toneelvoorstelling

Op zaterdag 2 en zondag 3 december a.s. brengt Storytellers de indrukwekkende toneelvoorstelling DEATH OF A SALESMAN (De dood van een handelsreiziger) van Arthur Miller in het Stadstheater Zoetermeer.


Willy Loman is een ouder wordende handelsreiziger die zijn hele leven langs de oostkust op en neer gereden heeft om zijn handel te slijten. Hij heeft nooit echt goed verdiend en zijn gezin de luxe kunnen bieden die de Amerikaanse Droom hem voorhield. Maar die droom is wel zijn leven gaan bepalen, waardoor de dagelijkse werkelijkheid geleidelijk uit zijn bewustzijn verdween. Al vroeg in hun jeugd plaatste Loman zijn zonen op een voetstuk en dichtte hij hen capaciteiten toe die ze helemaal niet konden waarmaken. Daardoor staan ook zij, nu hun vader aan het eind van zijn krachten is, met lege handen. De zeepbel van ieders gefantaseerde bestaan klapt uit elkaar als de catastrofe toeslaat: al blijkt de hypotheek afbetaald, alleen de moeder woont nog in het dromenhuis.

DEATH OF A SALESMAN wordt gespeeld door Eddie Kagie, Myra Vervaart, Mitchell van Rijn, Kenneth Fens, Wessel van Stuijvenberg, Rebecca de Beer, Mario Auerhaan, Rob Minderaa, Matthijs Hensen, Orihana de Wekker en Linda Havenaar in een regie van Guus Vervaart.

https://stadstheater.nl/cgi-bin/zoetermeer.cgi?term=death+of+a+salesman