Flip en de Noormannen
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

FLIP EN DE NOORMANNEN
NIEUWE THEATERVOORSTELLING VANAF FEBRUARI 2018: DE BIG ONE

Dames en heren, hooggeëerd publiek! Hier in het enige hol in uw stad waar ze op deze curiositeitenkaravaan een licht durfden te zetten: ‘De Big One’! Flip Noorman en zijn band De Noormannen presenteren vanaf februari 2018 deze nieuwe avondvullende voorstelling (dit seizoen alleen try outs).

We hebben een vrouw met een baard, een blinde helderziende en het goed herkenbare scrotum van Mussolini op sterk water. Zoals vertrouwt denderen de muzikale rariteiten als een stervende stoomtrein voorbij. Alle vreemdheden, hilariteiten maar ook wandaden die de mensheid u te bieden heeft worden onversneden blootgegeven. Geen loftrompetten. Geen moraal. De eigenaardigheid als maat.

Flip Noorman is een rijzende ster in de poëtische Nederlandstalige muziek. De avondvullende debuutvoorstelling ‘Make-up’ leverde Noorman in 2014 de Wim Sonneveldprijs op tijdens het Amsterdams Kleinkunst Festival en een nominatie voor de Annie M.G. Schmidtprijs 2016 met het nummer ‘Als Tijd Niet Bestaat’. AKF juryvoorzitter Jacques Klöters ziet in Noorman “een nieuwe Ramses Shaffy”.
De pers was unaniem lovend:
‘Nieuw, ruig, smerig, amusant, gevaarlijk…. GA KIJKEN ALS JE DURFT.’