Nederlandse Reisopera organiseert verkoopdag kostuums, pruiken en rekwisieten
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

“Deze outfit in jouw kast?” Honderden kostuums van Nederlandse Reisopera te koop!

Nederlandse Reisopera organiseert verkoopdag van kostuums, pruiken en rekwisieten op 3 februari. 

Wie wil dat nu niet? Een kostuums of pruik uit een échte operaproductie voor een bescheiden bedrag in jouw klerenkast. Om te gebruiken in je eigen voorstelling, om te dragen bij dat speciale feest of om aan te doen bij het komende carnaval!

Op zaterdag 3 februari organiseert de Nederlandse Reisopera een openbare verkoopdag van honderden kostuums, pruiken en rekwisieten die gemaakt zijn in eigen ateliers. Van 11.00 — 17.00 zijn geïnteresseerden van harte welkom in ons gebouw aan de Perikweg 97 in Enschede om te kijken en te kopen. De kostuums, pruiken en rekwisieten die in de verkoop gaan zijn unieke stukken en komen o.a. uit Der Ring des Nibelungen, L’heure espagnol en La traviata. Al vanaf 5 euro kun je een echte ‘Reisopera- original’ bemachtigen!

De meest bijzondere stukken worden niet verkocht maar geveild op 3 februari: liefhebbers kunnen vanaf 22 januari online bieden op hun favoriete rekwisiet, pruik of kostuum.

Aanmelden voor de verkoopdag kan vanaf maandag 15 januari via http://www.reisopera.nl,  de toegang is gratis!

Toegang gratis, aanmelden verplicht.

De verkoopdag is gratis toegankelijk maar in verband met de verwachte grote belangstelling is van tevoren aanmelden verplicht. Dit kan vanaf maandag 15 januari via http://www.reisopera.nl.

Bezoekers kunnen op 3 februari gratis parkeren op het parkeerterrein voor het Reisopera-gebouw.

LET OP: tijdens de verkoopdag is het uitsluitend mogelijk om met pin te betalen.

Online bieden op topstukken

Vanaf maandag 22 januari kunnen liefhebbers alvast een voorproefje van de collectie voor de verkoopdag bekijken op http://www.reisopera.nl

De meest bijzondere ‘topstukken’ worden geveild tijdens de verkoopdag op zaterdag 3 februari, om 16.00 uur.

Belangstellenden kunnen van tevoren online een bod uitbrengen via http://www.reisopera.nl.

Veiling om 16.00 uur

Het hoogste online bod per veilingstuk wordt meegenomen als startbod tijdens de fysieke veiling, die op 3 februari om 16.00 uur begint. Heb je online het hoogste bod geboden? Dan moet je wel aanwezig zijn op 3 februari, anders komt je bod te vervallen. 

Verhuizing en stop kostuumverhuur

De ateliers van de Nederlandse Reisopera verhuizen in de zomer van 2018 naar gebouw Noord-West op de Performance Factory. Ons gebouw aan de Perikweg 97 in Enschede wordt gesloopt, projectontwikkelaar Nijhuis gaat nieuwe woningen op het terrein bouwen.

Onze verhuur van kostuums stopt met ingang van 20 februari 2018.