Big Fish de musical voor het eerst te zien in Nederland
change_status
Toneelhulp
Rank
Totaal aantal Reacties:  22
Geregistreerd  2011-09-11

https://www.youtube.com/watch?v=XTMITFPy7aM

Van 23 tot en met 25 maart speelt musicalvereniging Starlight Boulevard de musical Big Fish in het Fulcotheater in IJsselstein.

Big Fish? Dat klinkt bekend
Dit najaar speelde Kelsey Grammer nog de rol van Edward Bloom in Londen, maar nu is het de beurt aan Michiel (Edward Bloom), Gerben (Jonge Edward Bloom) en de leden van Starlight Boulevard. Met een dubbele cast en professioneel artistiek team halen we dit jaar weer alles uit de kast om er een magische familievoorstelling van te maken.

Waar gaat het over?
Wanneer Will hoort dat er bij zijn vader kanker is ontdekt terwijl hij zelf op het punt staat om vader te worden, besluit hij dat hij genoeg verhalen heeft gehoord over zeemeerminnen, reuzen en heksen. Hij wil wel eens de waarheid horen achter alle grote verhalen van zijn vader. Wie is zijn vader echt? En waarom vertelt hij nooit de waarheid?

Big Fish is een hartverwarmende Broadway-musical naar de roman van Daniel Wallace en de film van Tim Burton. Laat u meenemen door de prachtige muziek van componist Andrew Lippa (The Addams Family, The Wild Party), met teksten van John August. Een musical over ouders en kinderen, en de verhalen die we aangrijpen om te zijn wie we willen zijn.

Wat gaaf! Waar koop ik kaarten?
Ga voor kaarten, behind the scenes materiaal en meer info naar http://www.starlight-boulevard.nl/bigfish/ of klik op één van onderstaande data:
Vr 23 Maart
Za 24 Maart
Zo 25 Maart matinee voorstelling
Zo 25 Maart avondvoorstelling

Hopelijk zien we jullie dan! Wil je ons helpen de zaal vol te krijgen? Je kan ons helpen door ons facebookevent met je vrienden en familie te delen en door Starlight Boulevard te liken.


[edit Jeroen: plaatje vervangen door link vanwege grootte]

[ Gewijzigd: 06 February 2018 04:56 PM by Trancilian ]
  [ # 1 ] 18 March 2018 05:51 PM
Toneelhulp
Rank
Totaal aantal Reacties:  22
Geregistreerd  2011-09-11

De eerste drie voorstellingen zijn ondertussen uitverkocht. Voor de zondagavond zijn nog (VIP)kaarten beschikbaar. Bekijk hier onze nieuwe promovideo:

https://www.youtube.com/watch?v=4cSKPTBd4G4