De Avond van ... Paul Groot - Zoetermeer
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

De avond van… Paul Groot!

360° Stadstheater Zoetermeer geeft de regie een avond uit handen en Paul Groot pakt het met beide handen aan! Paul stelt een programma samen naar eigen inzicht, vol met verhalen, muziek en beelden die hij graag wil delen, of waarvan hij vindt dat iedereen het gezien of gehoord moet hebben. 

Entertainer, (stem)acteur, musicalster, imitator: Paul Groot is een multi-talent die zich overal mee bezig houdt. Als jongeman schreef hij al teksten voor musicals en televisieprogramma’s, hij speelde in commercials en in Goede Tijden, Slechte Tijden, in 2001 begon hij bij het cabaretpanel van Kopspijkers, in 2003 won hij het Gouden Beeld voor ‘televisiepersoonlijkheid van het jaar’, daarna begon hij Koefnoen. Hij stond met Plien en Bianca -in een door hem zelfgeschreven stuk- op het toneel en hij was te zien in de Nederlandse dramafilm Gooische Vrouwen. Hij maakte zijn musicaldebuut in Boyband en speelde onder andere in Shrek de musical.

Kortom, het belooft een creatieve en indrukwekkende avond vol verrassingen te worden! Neem plaats en geniet van wat Paul voor u in petto heeft…

Vr 15 juni 2018 | 20:15 uur
Prijs €19,50 | http://www.stadstheater.nl