Liften
Datum: 03 mei 2018 01:37 AM
Alternate
Avatar
RankRankRankRankRank
Totaal aantal posts  675
Geregistreerd  2013-05-27

Mariska van Kolck, Joke de Kruijf en Marleen van der Loo in muzikale komedie ‘Liften’

Vanaf oktober 2018 zullen musicalsterren Mariska van Kolck (Ciske de rat, Beauty and the Beast), Joke de Kruijf (Phantom of the Opera, Crazy for you) en Marleen van der Loo (Mamma Mia, Footloose) de confrontatie met zichzelf en met het publiek aangaan in de door I&L Entertainment geproduceerde komedie Liften.

Drie dames komen vast te zitten in de lift van een schoonheidskliniek. Het zijn volstrekt onbekenden van elkaar, maar in deze hachelijke situatie, blijken ze middels de sappige gossip, de herkenbare (soms gênante) situaties en hilarische anekdotes veel overeenkomsten te hebben. Het zijn scherpe onderwerpen die worden besproken, gevolgd door rake confrontaties die met veel humor uitmonden in oprechte gesprekken: een mooie mengeling van het leven en een ode aan de schoonheid van de vrouw. terwijl de dames wachten op hun ‘redding’ wordt uw lachgrens in deze muzikale komedie behoorlijk ‘gelift’.

I&L Entertainment was vorig jaar te zien met de zeer goed ontvangen tragikomedie ’n Zomer Zonder Vrouw…in Grou met Bartho Braat en Ernst Daniël Smid. Tevens zijn ze verantwoordelijk voor de musicals Arthur en de strijd om Camelot, Robin Hood en het verdwenen goud en Toms Magische Speelgoedwinkel. De komedie Liften zal muziek bevatten van componist Bas van den Heuvel (Carlo’s TV Café, Ladies of Soul etc.)

Zakelijk directeur Ilse Spruijt: “Werken met deze dames is heerlijk. Het zijn drie vakvrouwen die niet alleen humor hebben maar ook zelfspot. Mede daardoor durven ze oprecht en eerlijk te zijn.”. Leon van Uden (Creatief directeur): “Ik heb al diverse gesprekken met deze prachtige actrices mogen voeren en het is vuurwerk als ze samen zijn. De bijzondere chemie gaat zorgen voor een onvergetelijke en verrassende theateravond.”

Voor meer informatie over de kaartverkoop kun je kijken op http://www.liftenvoorstelling.nl of http://www.il-entertainment.nl.

Bron: MusicalJournaal

Naar boven

  [ # 1 ] Datum: 30 augustus 2018 03:48 PM
Administrator
Avatar
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal posts  12475
Geregistreerd  2002-11-15

Bossche bollen en Bubbels op de eerste repetitiedag van ‘Liften’.

In Pand18 in ’s-Hertogenbosch zijn vandaag de repetities begonnen van de door I&L Entertainment geproduceerde komedie ‘Liften’. De dag begon met Bossche Bollen van Jan de Groot en natuurlijk Bubbels. I&L Entertainment was de afgelopen jaren te zien met o.a. Arthur en de strijd om Camelot, Toms Magische Speelgoedwinkel en Zomer Zonder Vrouw.

Mariska van Kolck (42nd street, Chicago, Beauty and the Beast), Marleen van der Loo (Mamma Mia, Elisabeth, Aida) en Joke de Kruijf (Phantom of the Opera, Crazy for You, Op hoop van zegen) spelen de hoofdrollen in deze hilarische maar ook ontroerende komedie over schoonheid, vriendschap en het leven.

Verpleegster Saskia, Stewardess Karlijn en zangeres Veronique komen vast te zitten in de lift van schoonheidsresort ‘de Beautytoren’. Het zijn volstrekt onbekenden van elkaar en elk hebben ze hun eigen reden om in de lift te stappen. Wachtend op hun redding leren ze elkaar en zichzelf beter kennen. Het zal een avond worden die hun leven voorgoed zal veranderen.

Liften is een komedie met nieuwe muziek van componist Bas van den Heuvel (Ziggo Christmas Show, Glennis Grace, Carlo’s TV café) en een script van schrijver en regisseur Leon van Uden. Ilse Spruijt zal de choreografie verzorgen, Tim van Tooren (Lightworx) creëert het lichtplan en Vorm & Decor is op dit moment bezig met de bouw van het decor.

Meer informatie is te vinden op de website van I&L Entertainment. http://www.il-entertainment.nl

Naar boven

  [ # 2 ] Datum: 07 mei 2019 07:10 AM
Administrator
Avatar
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal posts  12475
Geregistreerd  2002-11-15

Mariska van Kolck, Joke de Kruijf en Marleen van der Loo worden opnieuw gelift.

De muzikale tragikomedie ‘Liften’ van producent I&L Entertainment (bij Robèrt van Beckhoven, Toms Magische Speelgoedwinkel) gaat in reprise.

Na een succesvolle eerste liftstoring komen de vedettes Mariska van Kolck (Op hoop van zegen, 42nd street), Marleen van der Loo (Mamma Mia, Aida) en Joke de Kruijf (The Phantom of the Opera, Crazy for you) opnieuw samen om op vier vierkante meter lief en leed te delen.

Drie dames komen vast te staan in de lift van een schoonheidskliniek. De beroemde zangeres Veronique (Mariska van Kolck), verpleegster Saskia (Joke de Kruijf) en huismoeder Karlijn (Marleen van der Loo). Het zijn volstrekt onbekenden van elkaar maar wachten op hun ‘redding’ blijkt dat ze meer gemeen hebben dan gedacht. Het zijn scherpe onderwerpen die worden besproken, sappige gossip, de herkenbare (soms gênante) situaties, gevolgd door rake confrontaties die met veel humor uitmonden in oprechte gesprekken: een mooie mengeling van het leven en een ode aan de schoonheid van de vrouw. De hachelijke situatie verandert in een avond die hun leven voorgoed zal veranderen.

“Liften krijgt na het eerste seizoen een kleine face-lift. We gaan opnieuw de repetitiestudio in om de voorstelling op te poetsen voor de reprise-tour. Bas van den Heuvel (Ziggo Christmas show, Glennis Grace) componeert zelfs een nieuw lied voor de voorstelling.”

Liften is te zien van 26 september t/m 29 november 2019. Meer informatie is te vinden op http://www.il-entertainment.nl

Naar boven

  [ # 3 ] Datum: 14 mei 2019 01:54 PM
Administrator
Avatar
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal posts  12475
Geregistreerd  2002-11-15

Mariska van Kolck, Joke de Kruijf en Marleen van der Loo in muziekvideo Liften

De muzikale tragikomedie ‘Liften’ gaat in reprise. Ter ere van deze aankondiging presenteert producent I&L Entertainment de officiële muziekvideo van het nummer ‘Jij hebt mij gelift’ gezongen door Mariska van Kolck (Op hoop van zegen, 42nd street), Marleen van der Loo (Mamma Mia, Aida) en Joke de Kruijf (The Phantom of the Opera, Crazy for you).

Liften gaat over drie dames die vast komen te zitten in de lift van een schoonheidskliniek. De beroemde zangeres Veronique (Mariska van Kolck), verpleegster Saskia (Joke de Kruijf) en huismoeder Karlijn (Marleen van der Loo). Het zijn volstrekt onbekenden van elkaar maar wachten op hun ‘redding’ blijkt dat ze meer gemeen hebben dan gedacht. Het zijn scherpe onderwerpen die worden besproken, sappige gossip, de herkenbare (soms gênante) situaties, gevolgd door rake confrontaties die met veel humor uitmonden in oprechte gesprekken: een mooie mengeling van het leven en een ode aan de schoonheid van de vrouw. De hachelijke situatie verandert in een avond die hun leven voorgoed zal veranderen.

Liften is te zien van 26 september t/m 29 november 2019. Meer informatie is te vinden op http://www.il-entertainment.nl

Naar boven

  [ # 4 ] Datum: 26 juli 2019 06:21 AM
Administrator
Avatar
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal posts  12475
Geregistreerd  2002-11-15

Naast de reprise in Nederland dit jaar is er ook een Vlaamse versie:

Vlaamse actrices laten zich LIFTEN

Katrien De Becker, Dorothy Wuyts, Gerdy Swennen en Barbara De Jonge LIFTEN de lachrimpels van het publiek in nieuwe muzikale komedie.

Na een succesvolle tournee in Nederland komt er een Vlaamse versie van de muzikale komedie LIFTEN. Daarin zullen actrices Katrien De Becker (Thuis, Familie), Dorothy Wuyts (Oud België, Roodkapje) en Gerdy Swennen (Thuis, Pinokkio) de confrontatie met zichzelf én met elkaar aangaan.

In de voorstelling komen drie dames, die volstrekt onbekenden zijn voor elkaar, vast te zitten in de lift van een schoonheidskliniek. Tijdens deze hachelijke situatie wijden ze uit over gênante situaties waarin zij ooit verkeerden. Scherpe onderwerpen worden besproken en monden met veel humor uit in oprechte gesprekken. Die avond zal hun leven voorgoed veranderen. Terwijl de dames wachten op hun ‘redding’ wordt de lachgrens van het publiek behoorlijk ‘gelift’.

De cast wordt aangevuld met Barbara De Jonge (Samson en Gert, W817), Tim Asselman (Roodkapje, Dolfje Weerwolfje) en Evelyne Delameillieure (Het Witte Paard). De bijzondere chemie tussen de voltallige cast zal zorgen voor een onvergetelijke en verrassende theaterervaring. LIFTEN is een hilarische en ontroerende voorstelling over vriendschap, schoonheid en vooroordelen.

De tournee doet vanaf januari 2020 diverse Vlaamse theaters aan en wordt geproduceerd door Event-Team in samenwerking met I&L Entertainment. De muziek is van de hand van componist Bas van den Heuvel (Ziggo Christmas Show) en het script van schrijver Leon van Uden. Een Vlaamse bewerking wordt gemaakt door regisseur Olivier De Meyer en acteur Tim Asselman.

Speellijst en ticketverkoop: http://www.event-team.be

Naar boven