The Pirate Queen - Zoetermeer
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Boek nu voor THE PIRATE QUEEN, het nieuwe musicalspektakel in het Buytenpark Theater

Na het succes van o.a. HEX, DE BOKKERIJDERS en vorig jaar JESUS CHRIST SUPERSTAR brengt Storytellers opnieuw een ongekend musicalspektakel in het Buytenpark: Boublil & Schönberg’s THE PIRATE QUEEN.

De musical THE PIRATE QUEEN werd geschreven door Alain Boublil en Claude-Michel Schönberg, makers van o.a. LES MISERABLES en MISS SAIGON en geproduceerd door het team van de Ierse danssensatie RIVERDANCE. Wij zijn er trots op als eerste producent in Nederland deze show te mogen brengen.

In THE PIRATE QUEEN volgen we het waargebeurde verhaal van Grace O’Malley, een Ierse vrijheidsstrijder die het opnam tegen het Engelse leger. Uiteindelijk vaart Grace zelfs met haar schip “The Pirate Queen” de Thames op en vraagt een gesprek aan met koningin Elizabeth de Eerste. In een tijd waarin mannen de baas zijn, komt het tot een bijzondere ontmoeting tussen de twee machtigste vrouwen van Europa.

Prachtige muziek, spectaculaire gevechten en indrukwekkende Ierse dans wisselen elkaar af. In de hoofdrollen staan afwisselend Kà¤the Staallekker (LOVE STORY, DE SPROOKJESSPROKKELAAR) en Solveig van Wijngaarden (THE LAST FIVE YEARS, CARTHAGO) als Grace. Ze leiden een zeer talentvolle cast van ruim dertig zangers en dansers. Het 12-koppige live orkest brengt met harp en thin whistle de klank van Ierland naar het Buytenpark.

THE PIRATE QUEEN is te zien van 27 juni t/m 8 juli, op woensdag-, donderdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagavond om 20.15 uur. Kaarten kosten € 17,50.

Dineren in het Buytenpark: neem plaats aan de Rockfleet Tafel
Voorafgaand aan de voorstelling kunt u dineren in het Buytenpark Theater. Ga aan tafel voor het Rockfleet Diner en deel geweldige gerechten van de grill. Een dinerticket (inclusief toegang tot de voorstelling) is € 37,50.

Picknicken in het Buytenpark
Eenvoudiger eten? Kom dan picknicken in het Buytenpark. U krijgt de picknickmand en een kleedje mee. Een picknickticket (inclusief toegang tot de voorstelling) is € 27,50. 

Kaarten voor de voorstelling: https://www.eventim.nl/the-pirate-queen-tickets.html?affiliate=ENL&doc=artistPages/tickets&fun=artist&action=tickets&erid=2116194

Ook te zien in het Buytenpark: DE SPOOKVOGELS VAN CONNEMARA

In de voorstelling DE SPOOKVOGELS VAN CONNEMARA spelen acteurs samen met echte roofvogels en uilen. In de hoofdrollen onder meer een woestijnbuizerd, een uil en een chiliarend. Nog nooit zat je zo dichtbij de hoofdrolspelers! De voorstelling is geschikt voor jong en oud en duurt drie kwartier.

Dit spannende verhaal voor jong en oud neemt de bezoekers mee naar de mysterieuze ruine van kasteel Rockfleet, waar ooit de Clan O’Malley de scepter zwaaide. Als de mist vanuit zee opkomt, verschijnen de spookvogels en vliegen naar de scheepswrakken. Samen brengen het heldhaftige verleden van de burcht weer tot leven.

Kaarten: https://despookvogelsvanconnemara.entranz.nl/