The Wiz - Hilversuin
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

PERSBERICHT

Livestream voor musical The Wiz
Bouwdag van The Wiz live te volgen bij IKtoon Hilversum én op Facebook!

Morgen is de eerste voorstelling van Daphne Bruineberg Production’s The Wiz in Theater Gooiland. In het kader van het IKtoon amateurfestival, zijn de voorbereidingen live te volgen in het Stadhuis van Hilversum. In de andere zalen van het monumentale gebouw zijn collega amateur organisaties te vinden met een verscheidenheid aan presentaties en optredens. Kaarten voor The Wiz zijn nog beperkt verkrijgbaar, zowel op het festival, via http://www.bruineberg.nl als aan de deur van het theater.

Over The Wiz
Als Dorothy de weg kwijt raakt beland ze in het wonderbaarlijke land van Oz. Tijdens haar zoektocht naar de machtige tovenaar van Oz ontmoet ze een vogelverschrikker zonder verstand, een blikkenman zonder hart en een laffe leeuw zonder moed. Samen trekken ze op, op zoek naar huis, gevoel, wijsheid, moed en bovenal zichzelf.

Wereldhits als ”Ease On Down The Road” en ”A Brand New Day” passeren de revue. Muzikale begeleiding wordt verzorgd door het 12 koppige gelegenheidsorkest met muzikanten uit de hele regio. Daarnaast wordt de cast ondersteund door een turnvereniging én de klimvereniging Top-it uit Bussum.

De cast staat op 2 en 3 juni 2018 met ‘The Wiz’ in Theater Gooiland in Hilversum. De groep getalenteerde amateurs staan onder begeleiding van een professioneel artistiek team. Met regisseur Daphne Bruineberg,  muzikaal leider Harold Geerts, choreograaf Bernadette Dengler en vocal coach Paul Keizer.

De livestream is tussen 11 en 17u ook online te volgen via http://www.facebook.com/daphnebruinebergproductions