Assepoester - Deep Bridge
change_status
Hoofdrolspeler
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  789
Geregistreerd  2010-06-30


Deep Bridge heeft net ‘Assepoester’ aangekondigd als opvolger van ‘Doornroosje’. De Première is op 6 april in Theater Elckerlyc in Antwerpen en zal daarna ook nog in Capitole Gent & Ethias Theater, Hasselt spelen.
Helle Vanderheyden zal de titelrol spelen.
Meer info: http://deepbridge.be/assepoester

  [ # 1 ] 24 August 2018 07:17 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Na 4 jaar dienst als prins grijpt Thomas Van Goethem nog één keer naar zijn zwaard. Vanaf 6 april 2019 staat hij aan de zijde van prinses Helle Vanderheyden in het tweede sprookje van Deep Bridge: Assepoester.

Thomas Van Goethem speelt prins in Assepoester
Thomas Van Goethem speelde de afgelopen 4 jaar al meerdere keren de rol van prins in verschillende producties: ‘Doornroosje’, ‘Assepoester, ‘Sneeuwwitje’, en ‘Doornroosje’ (2018).
In 2019 kruipt hij nog een allerlaatste keer in de rol van prins. Productiehuis Deep Bridge kondigde Helle Vanderheyden al aan als prinses voor de musical ‘Assepoester’ in 2019, dat ‘Doornroosje’ opvolgt als tweede sprookje van het productiehuis.
Nu vervoegt ook Thomas Van Goethem de cast als prins.


“Mijn beurtenkaart is bijna vol en daarnaast steken er al enkele prinsenkwaaltjes de kop op”
Thomas Van Goethem

Assepoester speelt vanaf 6 april 2019 in Antwerpen, Gent en Hasselt.
De ticketverkoop start op 26 augustus via deepbridge.be

  [ # 2 ] 23 February 2019 05:17 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Titus en Fien zijn opnieuw van de partij in sprookjesmusical ‘Assepoester’

Op 7 april gaat in Antwerpen de sprookjesmusical ‘Assepoester’ in première. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Helle Vanderheyden (Assepoester) en Thomas van Goethem (de Prins).

Maar ook Laurenz Hoorelbeke (Titus) en Jasmine Jaspers (Fien) zijn weer van de partij. In de eerste sprookjesmusical van Deep Bridge ‘Doornroosje’ wist het groenharige, plezierige duo heel wat harten te veroveren. En dus mogen ze ook in ‘Assepoester’ niet ontbreken. ‘Titus & Fien’ zullen zich volledig kunnen uitleven als erg gemene stiefzus -en broer van Assepoester.

We verwelkomen ook Wanda Joosten als Koningin, moeder van de Prins. Wanda werd bij het grote publiek bekend als Janine uit de Familie Backeljau. Ze speelde daarna in talloze musicals, van ‘Suske en Wiske’ over ‘Oliver’ tot ‘My Fair Lady’ en ‘Evita’. Op TV was ze onder andere te zien als Philomena in de VTM-reeks ‘BOOH!’.

Na 5 seizoenen de prins te hebben gespeeld in sprookjesmusicals neemt Thomas van Goethem afscheid van ‘zijn’ rol als prins. Nu al stoomt hij zich klaar om vanaf volgend jaar een meer prominente rol binnen het creatieve team op zich te nemen, en tekent hij voor de adaptatie van het scenario. Bart Van Oost en Thalisa Mintiens van Fabric Magic (de producent van #LikeMe) tekenen voor choreografie. De regie is in handen van Mart Van Den Hout, eveneens al jaren betrokken bij de sprookjesmusicals en bijgevolg ervaringsdeskundige met een hart voor het genre.

Productiehuis Deep Bridge behoudt voor ‘Assepoester’ het DNA dat zo succesvol was in ‘Doornroosje’ maar neemt af en toe ook wel een loopje met het originele verhaal. Deep Bridge wil herkenbare en feeërieke verhalen vertellen voor de kleinsten, maar tegelijk een voorstelling maken waarin de humor en taal ook de ouders en grootouders aanspreken. Humor speelt daarin een erg belangrijke rol.
‘Assepoester’ speelt vanaf 7 april in Theater Elckerlyc (Antwerpen). Vervolgens verhuist de productie naar Capitole (Gent) en Ethias Theater (Hasselt). Tickets zijn te koop vanaf €22, meer info vindt u op http://www.deepbridge.be.

  [ # 3 ] 22 March 2019 10:17 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Nicoline Hummel ruilt pepperspray voor toverstaf

Enkele dagen voor de repetities van de familiemusical Assepoester starten, maakt Deep Bridge de laatste naam van de cast bekend. Nicoline Hummel zal de rol van ‘Goede Fee’ op zich nemen. Met deze rol keert Nicoline terug naar één van haar grote liefdes, musical. Tot voor kort was ze nog te zien als collega-flik van onder andere Ianthe Tavernier in ‘De Buurtpolitie’. Binnenkort dus op de scène, uitgedost in een magisch sprookjestenue.

Nicoline: “Ik kijk erg uit naar dit avontuur. Van alle sprookjesfiguren is De Goede Fee waarschijnlijk mijn favoriet. Zonder de Goede Fee had Assepoester nooit de moed gevonden om naar het bal te gaan. Iedereen heeft zo nu en dan een Goede Fee nodig die zegt: “Dat kan jij wél, en ik ga je helpen! Want niets is onmogelijk en alles komt altijd goed! “

Na het succes van ‘Doornroosje’ is ‘Assepoester’ de tweede familiemusical van Deep Bridge.  ‘Assepoester’ is een klassieker en blijft van alle tijden, magisch en ontroerend. Je beleeft de transformatie van een verlegen meisje tot een oogverblindende prinses met glazen muiltjes, op zoek naar liefde en geluk.  De hoofdrol is weggelegd voor Helle Vanderheyden. Thomas Van Goethem is Prins Victorian en Wanda Joosten is Koningin. Ook Jasmine Jaspers en Laurenz Hoorelbeke zijn weer terug als het olijke duo Titus en Fien. Met Nicoline Hummel als de Goede Fee is de cast nu dus volledig.

De familiemusicals van Deep Bridge, voor een publiek van 2 tot 101 jaar, vinden elk jaar plaats in de paasvakantie en staan garant voor meezingers, kleurrijke droomkostuums, een Vlaamse cast en veel interactie met humor als rode draad. Na de voorstelling ontmoet je alle sprookjesfiguren. De jonge bezoekertjes worden bovendien uitgenodigd om verkleed te komen. Dat de voorstelling op heel wat belangstelling kan rekenen, is duidelijk. Er gingen inmiddels al 8.000 tickets de deur uit.

Nicoline studeerde in 2003 af in de Dramatische Kunst en Musical aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Kort na haar afstuderen vergaarde ze al bekendheid als ‘Virginie d’Ardenne’ in de populaire VTM-serie ‘Familie’. Rollen in andere series zoals o.a. ‘Wittekerke’ en ‘Zone Stad’, volgden snel. Ook vertolkte ze de stem van Shannon Spaken in Disney’s ‘Cars 3’ en was ze te zien in ‘Baba Yega The Movie’. Daarnaast speelde ze regelmatig rollen in theaterstukken en musicals. Fien Kriegel in ‘De Zusjes Kriegel’, Tiger Lelie in ‘Peter Pan’ en Charlotte Sowerberry in ‘Oliver!’ zijn er daar een paar van. Samen met Kylian Campbell (Luc Petit Creation) herschreef ze ‘Alice in Wonderland’ en ‘Cinderella’, ook voor een aantal populaire TV series schrijft Nicoline af en toe.

‘Assepoester’ speelt vanaf 7 april in Theater Elckerlyc (Antwerpen). Vervolgens verhuist de productie naar Capitole (Gent) en Ethias Theater (Hasselt). Tickets zijn te koop vanaf €22, meer info vindt u op http://www.deepbridge.be.

  [ # 4 ] 25 March 2019 08:29 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Vrijdag 22-3-2019

Repetities ‘Assepoester’ gaan vandaag van start

Vanochtend gingen de repetities van de familiemusical ‘Assepoester’ van start en dat werd op een feestelijke manier gevierd! Onder het goedkeurend oog van de cast, sneed Assepoester herself (Helle Vanderheyden) de taart aan.

Maar na de taart en de bubbels werd er ook gewerkt. De komende weken is de sprookjescast in de repetitieruimte te vinden om vanaf 7 april een betoverende voorstelling op de planken te kunnen zetten.
‘Assepoester’ speelt vanaf 7 april in Theater Elckerlyc (Antwerpen). Vervolgens verhuist de productie naar Capitole (Gent) en Ethias Theater (Hasselt). Tickets zijn te koop vanaf €22, meer info vindt u op http://www.deepbridge.be.

  [ # 5 ] 10 April 2019 09:41 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Familiemusical ‘Assepoester’ in december naar Plopsa Theater in De Panne

Op 10 april gaat in Theater Elckerlyc in Antwerpen de familiemusical ‘Assepoester’ in première. Na Antwerpen verhuist de voorstelling naar Capitole Gent en Ethias Theater Hasselt. Maar daar eindigt de pret niet, in de kerstvakantie verhuist de voorstelling naar het Plopsa Theater in De Panne.

Na Doornroosje vorig jaar, is Assepoester de tweede familiemusical van Deep Bridge. Elk jaar brengt Deep Bridge herkenbare sprookjes naar theater. De voorstellingen, steeds gespeeld door een volledig Vlaamse cast in kleurrijke droomkostuums, zijn doorspekt met humor en de aanstekelijke liedjes. De sprookjes van Deep Bridge zijn een feest voor de héle familie.  Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling. De jonge bezoekers worden uitgenodigd om verkleed naar het theater te komen en na de show mag iedereen in het decor op de foto met de cast.

In december word je dus dubbel verwend: met het combiticket kan je naar een voorstelling van ‘Assepoester’ in het Plopsa Theater in De Panne en geniet je van alle voordelen van Winter Magic in Plopsaland. Tijdens de kerstvakantie transformeert Plopsaland tot een magisch winterlandschap met wel honderden kerstbomen, kleurrijke kerstballen en duizend-en-één betoverende lichtjes. Op 26 en 27 december zorgt ‘Assepoester’ voor een beetje extra magie.

Wie niet kan wachten tot december kan al op 27 en 28 april terecht in Plopsa Indoor Hasselt. Daar kan je, op vertoon van een Assepoester-ticket, binnen aan een voordeeltarief (€ 10,99 i.p.v. € 19,99).

‘Assepoester’ is een klassieker en blijft van alle tijden. Je beleeft de transformatie van een verlegen meisje tot een oogverblindende prinses met glazen muiltjes, op zoek naar liefde en geluk. De hoofdrollen worden gespeeld door Helle Vanderheyden (Assepoester) en Thomas Van Goethem (Prins Victorian). Ook het olijke duo Titus (Laurenz Hoorelbeke) en Fien (Jasmine Jaspers) zijn van de partij. Wanda Joosten is de Koningin en Nicoline Hummel speelt de Goede Fee.

Assepoester speelt in Theater Elckerlyc Antwerpen tot 14 april, van 18 tot 20 april in Capitole Gent en op 27 en 28 april in Ethias Theater Hasselt. Tickets vanaf 22,00 euro.

Op 26 en 27 decemberis de voorstelling te zien in het Plopsa Theater in De Panne. De combitickets kosten 40 euro.

Alle info en prijzen zijn terug te vinden op deepbridge.be (voor alle voorstellingen) en plopsa.be (voor de voorstellingen in De Panne).

  [ # 6 ] 10 April 2019 09:51 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Helle Vanderheyden steelt prinsen -en prinsessenharten op première ‘Assepoester’


Deze middag ging in Theater Elckerlyc in Antwerpen de familiemusical ‘Assepoester’ in première. Een uitgelaten zaal vol verklede, kleine prinsessen en prinsen genoot met volle teugen van het sprookje. Het werd een feeërieke voorstelling met veel humor, aanstekelijke meezingers en kleurijke kostuums. De aanwezige kinderen werden door de cast aangespoord om mee te zingen en te dansen. Na de voorstelling mocht de hele zaal met de cast op de foto.

Helle Vanderheyden deed menig prinsessenhart (en ongetwijfeld hier en daar ook enkele prinsenharten) sneller slaan, en zette een méér dan voortreffelijke Assepoester neer. Dit was een verdiende hoofdrol en Helle laat zien dat ze heel wat in haar mars heeft. Thomas Van Goethem, al jaren vaste prins in dienst, was maar wat blij dat het schoentje haar als gegoten zat. Het olijke duo Fien en Titus, gespeeld door de onnavolgbare Jasmine Jaspers en Laurenz Hoorelbeke, hadden al snel de hele zaal mee. Fien en Titus, dat is een beetje de Laurel en Hardy van de Deep Bridge sprookjesmusicals. En ze zingen dan ook nog ‘s geweldig! Wanda Joosten was absolute royalty als Koningin, en Nicoline Hummel zorgde voor koets, kleed én magie. Mart Van den Hout, die ook tekende voor de regie en samen met Thomas Van Goethem het script herwerkte, was de perfecte gastheer voor een voorstelling die van begin tot einde groot en klein wist te boeien.

Na ‘Doornroosje’ is ‘Assepoester’ de tweede familiemusical van Deep Bridge. Een bekend sprookje in een modern jasje, met af en toe een twist, dat is waar Deep Bridge voor tekent. Het DNA waarmee Van Hoorne Entertainment al enkele jaren volle zalen trekt in Nederland, wordt door Deep Bridge op een slimme manier bewerkt voor een Vlaams publiek. De decors en kostuums zijn nieuw, fris en kleurrijk. De muziek is catchy en aan de interactie met het publiek wordt de grootste aandacht besteed.

Met deze familievoorstellingen wil Deep Bridge elk jaar opnieuw duizenden gezinnen in famileverband laten kennismaken met musical. Traditioneel gaat elk jaar opnieuw in het voorjaar een nieuw sprookje in première, om vervolgens in het najaar te touren in het hele land. Eerder deze week kondige Deep Bridge ook aan dat ‘Assepoester’ voor het eerst tijdens de kerstvakantie in het Plopsa Theater in De Panne zal spelen. Als alles goed gaat, moet dat een vaste stek in het schema worden.

  [ # 7 ] 30 April 2019 12:21 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Assepoester gaat op reis!

Vanmiddag speelde de cast van ‘Assepoester’ de voorlopig laatste voorstelling van deze feeërieke familiemusical.

De voorlopig laatste. Want vanaf 13 oktober gaat ‘Assepoester’ op reis door het héle land. Van midden oktober tot einde december houdt de koets van Assepoester halt in Turnhout, Leopoldsburg, Alsemberg, Roeselare, Sint-Truiden, Leuven, Puurs, Heist-op-den-Berg, Ninove, Bornem en Kortrijk. Op 11 november komen we ook nog één keer terug naar Antwerpen, en afsluiten doen we met toeters en bellen in het Plopsa Theater in De Panne. Daar kan je niet alleen van de voorstelling genieten, maar is er een voordelig combi-ticket met ‘Winter Magic’ in Plopsaland.

Helle Vanderheyden zet een fantastische Assepoester neer. Thomas Van Goethem is al jaren vaste prins en doet dat ook nu weer voortreffelijk. Het olijke duo Fien en Titus, gespeeld door de onnavolgbare Jasmine Jaspers en Laurenz Hoorelbeke, krijgen steeds opnieuw de hele zaal mee. Fien en Titus zijn grappig, soms een beetje stout en ook héél erg groen. Wanda Joosten is een royale Koningin en Nicoline Hummel zorgt elke voorstelling weer voor koets, kleed én magie. Mart Van den Hout, die ook tekent voor de regie en samen met Thomas Van Goethem het script herwerkte,is de perfecte gastheer voor een voorstelling die van begin tot einde groot en klein weet te boeien. Voor de reisvoorstelling vervoegt Jervin Weckx de cast als alternate Boudewijn en Prins.

Keer op keer genieten kleine prinsessen en prinsen met volle teugen van dit mooie sprookje. De voorstelling is feeëriek, met veel humor, aanstekelijke meezingers en kleurrijke kostuums. De aanwezige kinderen mogen meezingen en meedansen, en na de voorstelling mag iedereen steeds mee op de foto.

Na ‘Doornroosje’ is ‘Assepoester’ de tweede familiemusical van Deep Bridge. Een bekend sprookje in een modern jasje, met af en toe een twist, dat is waar Deep Bridge voor tekent. Het DNA waarmee Van Hoorne Entertainment al enkele jaren volle zalen trekt in Nederland, wordt door Deep Bridge op een slimme manier bewerkt voor een Vlaams publiek. De decors en kostuums zijn nieuw, fris en kleurrijk. De muziek is catchy en aan de interactie met het publiek wordt de grootste aandacht besteed. 

Met deze familievoorstellingen wil Deep Bridge elk jaar opnieuw duizenden gezinnen in familieverband laten kennismaken met musical. Traditioneel gaat elk jaar opnieuw in het voorjaar een nieuw sprookje in première, om vervolgens in het najaar te touren in het hele land. Voor volgend seizoen kondigden we eerder al ‘Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen’ aan. Daarin zal Maureen Vanherberghen de hoofdrol spelen.

De ticketverkoop voor de reisvoorstellingen start midden mei, voor het Plopsa Theater kunnen nu al kaarten worden gekocht.

  [ # 8 ] 04 December 2019 08:56 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Lien Van Schepdael is de 20.000ste ‘Assepoester’-bezoekster.


Foto (c) Deep Bridge

Ze was dit weekend compleet overdonderd toen ze door de cast tijdens de voorstelling in de bloemetjes werd gezet als 20.000ste bezoeker van de familiemusical ‘Assepoester’. De gelukkige was twintiger Lien Van Schepdeal, die met haar naaste familie genoot van de uitverkochte voorstelling in het Ninoofse CC Plomblom. Naast de felicitaties kreeg Lien uit handen van Titus en Fien een exclusieve geschenkbox met 20 concertkaartjes voor diverse theater- en musicalproducties van Deep Bridge. Het meisje dat leeft met down reageerde verrast en geëmotioneerd. “Mijn kleindochter is diep gelukkig. Sinds 17 juni was ze al aan het aftellen naar deze voorstelling. Na school vangen wij haar op en voor ze naar huis vertrok gaf ze ‘Assepoester’ een zoentje, want het programmaboekje lag hier al maanden geopend. Ondertussen ging ze op de foto met de cast en kreeg ze een gesigneerde poster. Ze is super fier dat ze gewonnen heeft en is nu al aan het aftellen richting ‘Sneeuwwitje’, want die musical wil ze ook zien. Deze maand is ze jarig, maar zaterdagavond was er al een verjaardagsfeestje en voor Lien was het met deze prijs en ontmoeting dubbel zo plezant. Ze houdt van sprookjes- en familiemusicals. ‘Assepoester’ was een echte aanrader. Wij zijn allemaal nog aan het nagenieten van het onvergetelijk weekend”, zegt haar oma enthousiast.

Met meer dan 20.000 tickets op de teller is ‘Assepoester’, na ‘Doornroosje’ de tweede succesvolle familiemusical van Deep Bridge die het op tournee door Vlaanderen heeft waargemaakt. In de kerstvakantie kan het publiek op 2de kerstdag (26 december) én 27 december in het Plopsa Theater in De Panne nog een allerlaatste keer meegenieten van ‘Assepoester’. “Voor een meerprijs van 4 euro beleef je een dagje winter Plopsaland De Panne, gecombineerd met 1,5 uur ‘Assepoester’. Dit is het ideale eindejaarsgeschenk, want iedereen kan nog één keer genieten van onze schitterende ‘Assepoester’, gespeeld door Helle Vanderheyden, die wordt gekust door prins Jervin Weckx. Ook het olijke, populaire duo Fien en Titus, gespeeld door Maja Van Honste en Laurenz Hoorelbeke, is van de partij, net als koningin Wanda Joosten, gastheer Mart van den Hout en de onnavolgbare, duiveltje doet al Nicoline Hummel. Iedereen krijgt de allerlaatste kans om te genieten van de frisse decors, kostuums, de catchy muziek en het interactieve meezingkarakter van deze voorstelling. Na afloop kunnen alle kindjes op de foto met Assepoester en de andere sprookjesfiguren, en kom je verkleed, dan maak je kans om op het podium een unieke prijs in ontvangst te nemen”, klinkt het bij de theaterproducent.

Op http://www.deepbridge.be vind je alle info over ‘Asspoester’ en de laatste voorstellingen op 26 en 27 december 2019 in het Plopsa theater van De Panne. Wees snel, want de plaatsen zijn beperkt.

In Plopsaland speelt Deep Bridge voor het eerst ook een volledig herwerkte, Franstalige versie van de sprookjesmusical, met onder andere Damien Locqueneux, sinds 2018 de Franstalige presentator op Studio 100 TV en Marina Pangos, die recent schitterde met haar hoofdrol in ‘My Fair Lady’ van Festival Bruxellons.

In 2020 neemt Maureen Vanherberghen de sprookjesfakkel over als ‘Sneeuwwitje’, een familiesprookje waarmee Deep Bridge opnieuw een tournee maakt door Vlaanderen.

  [ # 9 ] 07 December 2019 12:21 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Laat je nog één keer betoveren door ‘Assepoester’ in Plopsaland De Panne! 🎉
‘Assepoester’ ontving dit weekend haar 20.000ste bezoeker! De tournee is daarmee succesvol afgesloten, er resten alleen nog de shows in de kerstvakantie. Als trouwe Deep Bridge bezoeker kan je nu extra voordelig boeken voor de allerlaatste shows in Plopsaland De Panne.

LAAT JE EXTRA VOORDELIG BETOVEREN
Boek voor 11 december je tickets met de promocode ‘ASSEPOESTER’ en betaal slechts €30 voor een dag vol plezier in Plopsaland De Panne. 

Met een ticket voor de voorstelling van ‘Assepoester’ in het Proximus Theater krijg je bovendien gratis toegang tot Winter Magic. Tijdens de kerstvakantie transformeert Plopsaland De Panne in een magisch winterlandschap met wel honderden kerstbomen, kleurrijke kerstballen en duizend-en-één betoverende lichtjes. 

Op 26 en 27 december zorgt ‘Assepoester’ voor extra magie tijdens de mooiste tijd van het jaar.