Roodkapje Vlaanderen 2019 (Event Team)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Actrice KATRIEN DE BECKER wordt opnieuw mama! 

Actrice Katrien De Becker (21 mei 1971) zal voor het eerst in een musical te zien zijn. In het voorjaar van 2019 staat een nieuwe versie van ‘Roodkapje, de musical’ gepland in de Vlaamse theaters. Katrien zal de rol van de mama van Roodkapje vertolken in het eeuwenoude sprookje over een lief meisje dat koekjes gaat brengen naar haar zieke oma. Diep in het bos ontmoet Roodkapje (Dorothy Wuyts) de vegetarische wolf Gerrit (Tim Asselman). Hij raadt Roodkapje aan een mooie bos bloemen voor haar oma te plukken. Wat Roodkapje niet weet, is dat Gerrits gemene vrouw Tina (Liesa Naert bekend uit ‘Eigen Kweek’ en ‘Gevoel voor Tumor’) iets heel anders van plan is.

Katrien De Becker volgde haar toneelopleiding aan de Studio Herman Teirlinck en studeerde af in 1993. Ze was o.a. te zien bij De Komedie Compagnie en Theater M. Van 2009 tot 2016 was ze te zien als June in de serie ‘Familie’ (VTM). Ze speelde ook mee in o.a. ‘Spoed’, ‘Veel geluk, professor’, ‘Wittekerke’, … . Naast het inspreken van commercials leent ze haar stem ook aan buitenlandse jeugdseries, tekenfilms en documentaires.

‘Roodkapje, de musical’ werd in samenwerking met Van Hoorne Entertainment bewerkt tot een interactieve en humoristische voorstelling. Vanaf april tot midden juni 2019 is de voorstelling te zien in o.a. Oostkamp, Alsemberg, Leopoldsburg, Gent, Izegem, Lebbeke, Waregem, Ninove, Mol, Oostende, Heist-op-den-Berg, Evergem, Scherpenheuvel, Knokke, … . Deze voorstelling zal geschikt zijn voor iedereen vanaf 3 jaar en zorgt voor meer dan een uur muzikaal vermaak. Voorzien van een kleurrijk decor, prachtige kostuums en uiteraard swingende meezingliedjes wordt dit dé familievoorstelling die je niet mag missen!


Tickets via o.a. http://www.teleticketservice.com en/of via de lokale theaters.