PAW Patrol Live!
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Molenaarsgraaf, 28 augustus 2018
PAW Patrol Live! naar Nederland en België
Geen klus te groot, geen pup te klein!
Spectaculair, groots en meeslepend; de succesvolle, internationale theatervoorstelling ‘PAW Patrol Live! - De Grote Race’ komt in de zomer van 2019 exclusief naar Nederland en België. Van Hoorne Entertainment brengt de enorm populaire Pups, bekend van Nick Jr., van eind juli tot begin september 2019 naar een selectief aantal grote theaters in Nederland en, in samenwerking met Deep Bridge, in België.
Klaar voor actie?! Na het grote succes van de pre-school serie PAW Patrol op tv kan het niet uitblijven: voor de allereerste keer staan de ongekend populaire PAW Patrol Pups in de Nederlandse en Belgische theaters. In de spectaculaire familieshow ‘PAW Patrol Live! - De Grote Race’ nemen de heldhaftige Pups het publiek mee op een spannend, muzikaal avontuur.
Victor Coolman, vice president van Viacom Benelux jongste zender Nick Jr. is verheugd met de komst van het theaterstuk. Na Dora the Explorer van Nick Jr. is dit het derde stuk wat Viacom naar Nederland en België haalt. “PAW Patrol Live! is een groot succes in verschillende landen over de hele wereld. Onder de jonge Nick Jr. kijkers in de Benelux is PAW Patrol de meest bekeken serie. Wij zijn er ook van overtuigd dat onze jonge fans met hun ouders een speelse en avontuurlijke show gaan zien volgend jaar.”
“Wij zijn ontzettend trots dat we met zo’n groot internationaal én nationaal bekend product als PAW Patrol mogen werken. Voor de eerste keer brengen we deze populaire kinderkarakters naar de grootste Nederlandse en Belgische theaters. Ook in de zomer zijn families met jonge kinderen op zoek naar leuke uitjes in eigen land en met PAW Patrol Live! spelen wij zo in op deze behoefte. Met deze muzikale, avontuurlijke show creëren we nog meer onvergetelijke momenten voor de hele familie!”, aldus Michael van Hoorne, directeur Van Hoorne Entertainment.
‘PAW Patrol Live - De Grote Race’ is alleen van eind juli tot begin september 2019 in een selectief aantal grote theaters te zien, met een Nederlandse cast en volledig Nederlands gesproken. De kaartverkoop is inmiddels gestart via http://www.pawpatrollive.nl.
Het verhaal
In ‘PAW Patrol Live! - De Grote Race’ is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?
Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven Pups.
PAW Patrol is niets te dol! Dus komen een aantal pups na

  [ # 1 ] 17 October 2018 01:03 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Wilrijk, 15 oktober 2018

Spectaculair, groots en meeslepend: de succesvolle, internationale theatervoorstelling ‘PAW Patrol Live! - De Grote Race’ komt in de zomer van 2019 exclusief naar Nederland en België. Van Hoorne Entertainment brengt de enorm populaire Pups, bekend van Nick Jr., van eind juli tot begin september 2019 naar een selectief aantal grote theaters in Nederland en, in samenwerking met Deep Bridge, naar België.

‘PAW Patrol Live!’ naar België en Nederland
Geen klus te groot, geen pup te klein
Na het grote succes van de pre-school serie PAW Patrol op tv kan het niet uitblijven: voor de allereerste keer staan de ongekend populaire PAW Patrol Pups in de Nederlandse en Belgische theaters. In de spectaculaire familieshow ‘PAW Patrol Live! - De Grote Race’ nemen de heldhaftige pups het publiek mee op een spannend, muzikaal avontuur.

Victor Coolman, vice president van Viacom Benelux jongste zender Nick Jr. is verheugd met de komst van het theaterstuk. Na Dora the Explorer van Nick Jr. is dit het derde stuk dat Viacom naar Nederland en België haalt. “‘PAW Patrol Live!’ is een groot succes in verschillende landen over de hele wereld. Onder de jonge Nick Jr. kijkers in de Benelux is PAW Patrol de meest bekeken serie. Wij zijn er ook van overtuigd dat onze jonge fans met hun ouders een speelse en avontuurlijke show gaan zien volgend jaar.”

“Wij zijn ontzettend trots dat we met zo’n groot internationaal én nationaal bekend product als PAW Patrol mogen werken. Voor de eerste keer brengen we deze populaire kinderkarakters naar de grootste Nederlandse en Belgische theaters. Ook in de zomer zijn families met jonge kinderen op zoek naar leuke uitjes in eigen land en met ‘PAW Patrol Live!’ spelen wij zo in op deze behoefte. Met deze muzikale, avontuurlijke show creëren we nog meer onvergetelijke momenten voor de hele familie!”, aldus Michael van Hoorne, directeur Van Hoorne Entertainment.

‘PAW Patrol Live - De Grote Race’ is alleen van eind juli tot begin september 2019 in een selectief aantal grote theaters te zien, met een Nederlandse cast en volledig Nederlands gesproken. De kaartverkoop voor de Belgische voorstellingen is inmiddels gestart via https://deepbridge.be/shows/paw-patrol-live/

Het verhaal
In ‘PAW Patrol Live! - De Grote Race’ is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken. Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?

Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking met live-theater voor kinderen. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven pups.

Na de show komen een aantal pups nog naar de foyer van het theater om met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan.

Tourdata België 2019*
20 augustus (13u30 & 16u) - Ethias Theater, Hasselt
24 augustus (13u30 & 16u) - Capitole, Gent
31 augustus (13u30 & 16u) - Stadsschouwburg, Antwerpen

  [ # 2 ] 27 March 2019 03:54 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Cast PAW Patrol Live! bijna compleet Geen klus te groot, geen pup te klein!

Alle Pups naar de uitkijk… de cast van PAW Patrol Live “De Grote Race” is bijna compleet! De zoektocht gaat alleen nog verder naar de allerlaatste, mannelijke rol. De succesvolle, internationale theatervoorstelling komt in de zomer van 2019 exclusief naar Nederland en België. Van Hoorne Entertainment brengt de enorm populaire Pups, bekend van Nick Jr., van eind juli tot begin september 2019 naar een selectief aantal grote theaters in Nederland en, in samenwerking met Deep Bridge, in België.

Na een zeer intensieve auditieprocedure is de Nederlandse cast van PAW Patrol Live “De Grote Race” grotendeels bekend. De rolverdeling is als volgt:
â–ª Ryder - Darren van der Lek
â–ª Marshall - René Noorderveen
â–ª Chase - Yoran de Bont
â–ª Rubble - Stijn Mac Gillavry
â–ª Rocky - Celine Brouwers
â–ª Zuma - Genevieve Lobo
â–ª Skye - Saffira Ben Hammouda
â–ª Everest - Charlotte Ha
â–ª Burgemeester Goodway - Caitlin Baank
â–ª Burgemeester Humdinger - Sven Stevens
â–ª Swing (vrouw) - Pauline Wittebol

Auditie Swing (man) Van Hoorne Entertainment is alleen nog op zoek naar het allerlaatste castlid: de mannelijke Swing. Deze kandidaat beschikt over de volgende vaardigheden en eigenschappen:  â–ª Zang: goed â–ª Spel: goed â–ª Dans: goed â–ª Fysiek gezond, atletisch en sterk gebouwd â–ª Jong uiterlijk, lengte 166-172 en leeftijd 18+ De audities vinden plaats op dinsdag 9 april 2019. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 5 april door een email (inclusief foto en cv) te sturen naar .(JavaScript must be enabled to view this email address) o.v.v. ‘Auditie Swing PAW Patrol Live!’ t.a.v. Stijn Mac Gillavry. 

Het verhaal In PAW Patrol Live! “De Grote Race” is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn
verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden? 

Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven Pups.

PAW Patrol is niets te dol! Dus komen een aantal pups na de show nog naar de foyer van het theater om met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan.

PAW Patrol Live! “De Grote Race” is alleen van eind juli tot begin september 2019 in een selectief aantal grote theaters te zien. De kaartverkoop is inmiddels gestart via http://www.pawpatrollive.nl

  [ # 3 ] 19 April 2019 10:38 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

PAW Patrol Live! komt ook naar Heerlen Geen klus te groot, geen pup te klein!

De enorm populaire PAW Patrol Pups, bekend van Nick Jr., komen op woensdag 7 augustus 2019 voor maar liefst drie extra shows naar een gloednieuwe locatie: Theater Heerlen in Limburg! Met deze toevoeging aan de speellijst voor PAW Patrol Live! “De Grote Race” kunnen nog meer Nederlandse fans van de voorstelling genieten. 

Van eind juli tot begin september 2019 brengt Van Hoorne Entertainment de succesvolle, internationale theatervoorstelling PAW Patrol Live! “De Grote Race” naar slechts een selectief aantal grote theaters in Nederland, en in samenwerking met Deep Bridge, in België. Mede door de grote vraag is besloten om een extra datum mét drie nieuwe shows toe te voegen aan de speellijst: woensdag 7 augustus 2019 in Theater Heerlen, Limburg. Op deze manier, met deze nieuwe locatie, is er voor nog meer Nederlandse PAW Patrol fans de mogelijkheid om in de buurt de voorstelling bij te kunnen wonen. 

Het verhaal In PAW Patrol Live! “De Grote Race” is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden? 

Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven Pups.

PAW Patrol is niets te dol! Dus komen een aantal pups na de show nog naar de foyer van het theater om met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan.

PAW Patrol Live! “De Grote Race” is alleen van eind juli tot begin september 2019 in een selec

  [ # 4 ] 21 June 2019 02:01 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Wegens groot succes extra shows voor PAW Patrol Live!
Geen klus te groot, geen pup te klein!

Met nog zo’n 6 weken te gaan voor de start van PAW Patrol Live! “De Grote Race” zijn er al meer dan
50.000 tickets verkocht én diverse grote locaties bijgeboekt. Zo komen de enorm populaire PAW Patrol
Pups, bekend van Nick Jr., nu ook voor een extra show naar Amsterdam op zaterdag 3 augustus om 16:00
uur! Met alle toevoegingen aan de speellijst voor PAW Patrol Live! “De Grote Race” kunnen nog meer
fans van de voorstelling genieten.

Van 27 juli tot en met 1 september 2019 brengt Van Hoorne Entertainment de succesvolle, internationale
theatervoorstelling PAW Patrol Live! “De Grote Race” naar slechts een selectief aantal grote theaters in
Nederland en, in samenwerking met Deep Bridge, in België. Na eerder extra voorstellingen te hebben
toegevoegd in Rotterdam, Heerlen, Den Haag, Oostende, Gent en Antwerpen is door de succesvolle,
landelijke kaartverkoop nu besloten om nog een extra show toe te voegen aan de speellijst: zaterdag 3
augustus om 16:00 uur in het RAI Theater, Amsterdam.

Het verhaal
In PAW Patrol Live! “De Grote Race” is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt
een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe
burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn
verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen
zij burgemeester Goodway op tijd vinden?

Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke
liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen
met live-theater. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals
samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van
de zeven Pups.

PAW Patrol is niets te dol! Dus komen een aantal pups na de show nog naar de foyer van het theater om
met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan.
PAW Patrol Live! “De Grote Race” is alleen van 27 juli tot en met 1 september 2019 in een selectief aantal
grote theaters te zien. De kaartverkoop is inmiddels gestart via http://www.pawpatrollive.nl.

  [ # 5 ] 08 July 2019 04:01 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Molenaarsgraaf, dinsdag 2 juli 2019

Repetities PAW Patrol Live! gestart
Geen klus te groot, geen pup te klein!
Vandaag zijn de repetities voor de allernieuwste, allergrootste familievoorstelling PAW Patrol Live! “De
Grote Race” van start gegaan. Met de cast en crew werd in de studie van Van Hoorne Entertainment
een enorme slagroomtaart aangesneden als startseizoen van de repetitieperiode. De succesvolle,
internationale show zal vanaf zaterdag 27 juli te zien zijn in slechts een selectief aantal grote theaters in
Nederland en België.

Geen klus te groot, geen pup te klein… PAW Patrol Live! “De Grote Race” is een unieke voorstelling
boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor. De show is geschikt voor de hele
familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie zullen ook
in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod
komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven Pups.
Het verhaal
In PAW Patrol Live! “De Grote Race” is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het
wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe
burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn
verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest.
Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?

PAW Patrol is niets te dol! Dus komen een aantal pups na de show nog naar de foyer van het theater om
met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan.
PAW Patrol Live! “De Grote Race” is alleen van 27 juli tot en met 1 september 2019 in een selectief aantal
grote theaters te zien.

Trailer PAW Patrol Live!: https://youtu.be/wRamqdMRbwg

Tourdata 2019*
27 juli, 28 juli en 29 juli 2019 Luxor Theater, Rotterdam
31 juli, 1 augustus en 2 augustus 2019 Schouwburg Orpheus, Apeldoorn
3 augustus, 4 augustus en 5 augustus 2019 RAI Theater, Amsterdam
7 augustus 2019 Theater Heerlen, Heerlen
9 augustus en 10 augustus 2019 World Forum Theater, Den Haag
12 augustus, 13 augustus en 14 augustus 2019 Chassé Theater, Breda
16 augustus, 17 augustus en 18 augustus 2019 Martiniplaza, Groningen
20 augustus 2019 Ethias Theater, Hasselt (BE)
22 augustus 2019 Kursaal Oostende, Oostende (BE)
24 en 25 augustus 2019 Capitole, Gent (BE)
27 augustus en 28 augustus 2019 Schouwburg Amphion, Doetinchem
30 augustus, 31 augustus en 1 september 2019 Stadsschouwburg, Antwerpen (BE)
* Tourdata zijn onder voorbehoud. Bezoek de website http://www.pawpatrollive.nl voor de meest actuele versie.


Over Spin Master:
Spin Master (TSX:TOY; http://www.spinmaster.com) is een toonaangevend wereldwijd entertainmentbedrijf voor
kinderen dat een gevarieerd portfolio van innovatieve speelgoed-, games-, producten- en entertainmenteigenschappen creëert, ontwerpt, produceert, in licentie geeft en verkoopt. Spin Master is het meest bekend door bekroonde merken als Zoomer®, Bakugan®, Meccano® en 2017 Speelgoed van het Jaar: Hatchimals®, Air Hogs® en PAW Patrol®. Sinds 2005 heeft Spin Master 82 Toy of the Year (TOTY) nominaties ontvangen met 21 overwinningen in diverse productcategorieën, waaronder 13 TOTY nominaties voor ‘Innovatief Speelgoed van het Jaar’ - meer dan welke zijn concurrenten dan ook. Tot op heden heeft Spin Master zes televisieseries geproduceerd, inclusief het succes ‘Bakugan Battle Brawlers’ uit 2007 en de huidige hit ‘PAW Patrol’ die wereldwijd in meer dan 160 landen en gebieden wordt uitgezonden. Spin Master heeft wereldwijd meer dan 1.500 mensen in dienst, met vestigingen in Canada, de Verenigde Staten, Mexico, Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Slowakije, Polen, Duitsland, Zweden, Nederland, China, Hong Kong, Japan, Vietnam en Australië.

Over Nick Jr.:
Nick Jr., onderdeel van Viacom International Media Networks Benelux, is het multiplatform kanaal voor
kinderen van 2 tot 6 jaar dat educatieve en vermakelijke content biedt met fantastische verhalen en karakters
die kinderen motiveren om slimmer te spelen in een veilige en betrouwbare omgeving. Het edutainment
aanbod is 24/7 beschikbaar op televisie (Nederland: KPN - #53, Ziggo - #306; Vlaanderen: Telenet #32,
Proximus - #135) en op de interactieve website http://www.nickjr.tv. Programma’s als PAW Patrol, Wallykazam!,
Blaze en de Monsterwielen en Shimmer & Shine zijn bij Nick Jr. te zien. Sinds november 2017 heeft Nick Jr. Kim
Kötter in Nederland en Erika van Tielen in België aangesteld als ambassadrices. In deze rol treden zij niet alleen
als woordvoerder op, maar zijn zij betrokken bij alle activiteiten die Nick Jr. door het land brengt.

Over PAW Patrol:
PAW Patrol gaat over zeven heldhaftige pups: Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Skye en Everest die
worden geleid door de tienjarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Avonturenbaai te
beschermen. Voor hen is geen klus te groot en geen pup te klein! De Nick Jr. serie is geproduceerd door Spin
Master Entertainment en focust zich op belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen
oplossen. PAW Patrol is het meest genoemde favoriete TV programma van kinderen in doelgroep 3-5 jaar en
zowel op TV als online de meest bekeken Nick Jr. serie (Ipsos 2017, Nickelodeon & Nick Jr. marktonderzoek,
SKO, 3-5 jaar).

Over VStar Entertainment Group:
VStar Entertainment Group is een toonaangevend entertainmentbedrijf en producent van onvergetelijke liveervaringen voor het Amerikaanse en internationale publiek. Van concept tot activatie; VStar bedenkt en creëert
speciaal ontwikkelde tours met originele content en gelicentieerde merktours met een hoog aanspreekbaar
entertainmentgehalte voor fans van alle leeftijden. Met bijna vier decennia aan ervaring op alle aspecten van
evenementenproductie en -management levert VStar kant-en-klare, in-house oplossingen voor theatershows,
interactieve tentoonstellingen en merkactivaties. Ook creëert VStar zelfgemaakte mascottes en kostuums,
grootschalige sets, decors en 3D-installaties die dienen als een waardevol hulpmiddel voor professionele
sportteams, Fortune 500-bedrijven en ervaren marketingbedrijven. VStar, met het hoofdkantoor in
Minneapolis, heeft meer dan 39.000 liveoptredens in 40 landen gepresenteerd en entertaint jaarlijks bijna
twee miljoen gasten. Huidige VStar tours zijn onder meer PAW Patrol Live!, Bubble Guppies Live, Cirque
Dreams en Discover the Dinosaurs: Time Trek. Eerdere VStar-producties (voorheen bekend als VEE
Corporation) omvatten Sesamstraat Live, Barney, Bruine Beer in het Blauwe Huis, Nieuwsgierig Aapje, Dragon
Tales en Kidz Bop Live!. Voor meer informatie, bezoek http://www.vstarentertainment.com.

Over TEG Life Like Touring
Al meer dan 10 jaar heeft TEG Life Like Touring, gesitueerd in Melbourne (Australië), liveshows geschreven,
geproduceerd en getourd voor enkele zeer populaire kindermerken, waaronder PAW Patrol, Dora the Explorer,
Ben en Holly, Chuggington, Peppa Pig, Octonauts, Sesamstraat, Scooby-Doo en Yo Gabba Gabba! De producties
van TEG Life Like Touring waren te zien in de grote steden van Australië, Nieuw-Zeeland, Afrika, Azië, Europa,
het Midden-Oosten, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. De TEG Life Like Touring-producties zijn het best bekend
om het entertainen van peuters, kleuters en hun jonge broertjes en zusjes, in de mooie omgeving van een
traditioneel theater. In meer recente tijden heeft het bedrijf een divers aanbod van theatraal en
gethematiseerd entertainment geproduceerd voor de hele familie om samen van te kunnen genieten. TEG Life
Like Touring, samen met het zusterbedrijf The Entertainment Store, heeft gewerkt voor meerdere van ’s
werelds grootste entertainmentbedrijven zoals Nickelodeon, Disney, Entertainment One, Mattel, Cartoon
Network en Warner Bros. Zeer recentelijk zijn TEG Life Like Touring en TEG The Entertainment Store
overgenomen door TEG Live, waardoor het onderdeel is geworden van een vooraanstaand Australisch
geïntegreerde live-entertainmentbedrijf met superieure capaciteiten in ticketing, digitaal, data en de promotie
van livesport en -entertainment. Bezoek http://www.lifeliketouring.com.

Over Van Hoorne Entertainment:
Van Hoorne Entertainment is specialist op het gebied van familie-entertainment. Met zo’n 70 medewerkers
creëert het bedrijf bijzondere en unieke belevenissen voor haar bezoekers, zowel klein als groot. Inmiddels
produceerde Van Hoorne Entertainment al meer dan 50 familiemusicals waaronder Roodkapje De Musical,
Sneeuwwitje De Musical, Rapunzel De Musical, Woezel & Pip, Brandweerman Sam en Thomas de
Stoomlocomotief. Ook heeft het bedrijf diverse televisieproducties lopen bij RTL Telekids zoals Fien & Teun, Jul
& Julia en Zoë & Silos. Daarbij verzorgt Van Hoorne Entertainment familie-evenementen en live-entertainment
voor recreatie- en attractieparken. Tot slot is het bedrijf trotse eigenaar van het spiksplinternieuwe themapark
Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is.

Over Deep Bridge
Deep Bridge werd in het voorjaar van 2017 opgericht. Met Ralph Broos, Koen Hendrickx en Ken Lambrechts aan
het hoofd huist er 50 jaar passie en ervaring uit de internationale film-, live-, en muziekindustrie. Hun missie:
sterke verhalen vertellen en emoties bouwen, met een twist. Projecten met een extra dimensie brengen, op
het podium en ver daarbuiten. Deep Bridge promoot Vlaanderen als een favoriete Europese bestemming om
entertainmentprojecten te ontwikkelingen en te lanceren op alle traditionele en nieuwe media platforms.

  [ # 6 ] 02 August 2019 06:44 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

PERSBERICHT - Extra theatervoorstellingen voor populaire Nick Jr.-serie PAW Patrol Live! in Vlaanderen

PAW Patrol Live! scoort: “De kids, papa’s en mama’s vinden “De Grote Race” geweldig!”

Het is grote vakantie, niet alleen voor de schoolgaande jeugd, maar ook voor de allerkleinsten die samen met hun ouders en grootouders enorm uitkijken naar PAW Patrol Live! “De Grote Race”. De internationale theatershow, afgeleid van het populaire Nick Jr.-programma, gooit hoge ogen bij het jonge volkje dat zich geweldig amuseert tijdens “De Grote Race”. Dit weekend vond de première plaats in Rotterdam en na afloop waren de bezoekers unaniem lovend: “We hebben ons geweldig geamuseerd. Dit is echt een leuk uitje voor het ganse gezin, want niet alleen de kleinsten vinden het tof, wij vonden het heerlijk”, klonk het bij een aantal bezoekers enthousiast. Op 20 augustus kan je naar PAW Patrol Live! “De Grote Race” gaan kijken in het Hasseltse Ethias Theater. Op 22 augustus speelt de show in het Oostendse Kursaal. Op 24 en 25 augustus is Capitole Gent aan de beurt en de laatste voorstellingen kan je op 30 en 31 augustus, en nu ook op 1 september, meepakken in de Antwerpse Stadsschouwburg. “Omdat de vraag naar tickets zo groot is, hebben we in overleg met de productie besloten om extra voorstellingen toe te voegen aan de agenda, alleen raden we iedereen aan om niet te lang te wachten als je nog kaartjes wil bestellen voor dé theatersensatie van de zomer”, klinkt het bij Deep Bridge, dat samen met Van Hoorne Entertainment deze productie naar Vlaanderen haalt.

Het verhaal van PAW Patrol Live! “De Grote Race” begint op de dag dat “De Grote Race” is aangebroken in de Avonturenbaai. Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en Humdinger. Terwijl de sluwe Humdinger klaar staat om te starten, blijkt Goodway plotseling spoorloos verdwenen te zijn. Ryder roept de hulp in van zijn PAW Patrol-vriendjes Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest, maar kunnen de zeven pups burgemeester Goodway nog tijdig vinden?

Educatief-ontspannend
Geen klus te groot, geen pup te klein, want deze unieke voorstelling zit boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor, geschikt voor het ganse gezin, inclusief opa en oma. Met deze voorstelling leren we de allerkleinsten kennismaken met het live-theater. Net als in de tv-serie, heeft de theatervoorstelling een educatief karakter, want belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, komen aan bod door het teamwerk en de unieke vaardigheden van de zeven pups. Na de show kunnen de kleine theaterbezoekers op de foto gaan met enkele PAW Patrol-helden en zo hebben ze meteen een blijvende herinnering.

Tickets voor PAW Patrol Live! “De Grote Race” in Hasselt, Oostende, Gent en Antwerpen, kan je bestellen op http://www.pawpatrol-live.be.

  [ # 7 ] 20 May 2022 02:44 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

PAW Patrol Live! komt terug voor een spectaculaire show in Nederland en België!
Geen klus te groot, geen pup te klein! Na het grote succes in 2019, komt de grootse internationale theatervoorstelling PAW Patrol Live! “De Grote Race” terug naar selectief aantal grote theaters in Nederland en België. Ter voorbereiding zijn is de cast en crew nu begonnen met repeteren. Om hun terugkeer te vieren werden zij getrakteerd op een smakelijke taart.
Klaar voor actie?! In PAW Patrol Live! “De Grote Race” ontmoeten kinderen en hun families al hun favoriete PAW Patrol Pups en gaan ze samen met hen op een heldhaftig, muzikaal avontuur. In deze theatervoorstelling is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?
Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven Pups.
De grootse voorstelling PAW Patrol Live! “De Grote Race” is een unieke beleving voor kinderen en hun familie. De voorstelling is van 5 juni t/m 11 september 2022 exclusief te zien in verschillende theaters in Nederland en België. Tickets voor de voorstelling zijn te koop via http://www.pawpatrollive.nl.

  [ # 8 ] 11 April 2023 12:05 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

PAW Patrol® Live! komt terug naar Nederland en België in 2023!
Spectaculair, groots en meeslepend; na het grote succes van de show in 2019 en 2022 brengt Van Hoorne
Entertainment in de zomer van 2023 opnieuw de internationale theatervoorstelling PAW Patrol Live! “De
Grote Race” naar het een selectief aantal grote theaters in Nederland en België. Tijdens de show kunnen
kinderen en hun families genieten van het avontuur van al hun favoriete PAW Patrol pups, waaronder
Chase, Marshall en Skye.
PAW Patrol Live! “De Grote Race” is een unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes
en hilarische humor. De show is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor
kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie, gemaakt door Spin Master Entertainment, zullen ook in
deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen
door teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven pups.
Klaar voor actie?! In deze voorstelling is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het
wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe
burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn
verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen
zij burgemeester Goodway op tijd vinden?
PAW Patrol Live! “De Grote Race” is een unieke beleving voor kinderen en hun familie. De voorstelling is
van 17 juni t/m 23 september 2023 exclusief te zien in verschillende theaters in Nederland en België. Tickets
voor de voorstelling zijn te koop via http://www.pawpatrollive.nl.
Tourdata 2023*
17 juni Schouwburg de Kring, Roosendaal
25 juni Theater de Spiegel, Zwolle
2 juli Parktheater, Eindhoven
8 juli Capitole, Gent (BE)
15 juli Theater Heerlen, Heerlen
22 juli MartiniPlaza, Groningen
29 juli Chassé Theater, Breda
5 augustus World Forum Theater, Den Haag
12 & 13 augustus RAI Theater, Amsterdam
19 & 20 augustus Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam
26 augustus Theater Orpheus, Apeldoorn
2 september Stadsschouwburg Nijmegen, Nijmegen
9 september Stadsschouwburg Antwerpen, Antwerpen (BE)
16 september Trixxo Theater, Hasselt (BE)
23 september Mainstage, Den Bosch

  [ # 9 ] 10 June 2023 10:12 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Repetities PAW Patrol® Live! zijn begonnen
De tour start op 17 juni in Roosendaal
Na twee zeer succesvolle tours in 2019 en 2022 is Van Hoorne Entertainment verheugd om de populaire
internationale show PAW Patrol Live! “De Grote Race” terug te brengen naar een selectief aantal grote
theaters in Nederland en België. De tour start op 17 juni in Roosendaal en speelt tot 23 september in 15
verschillende theaters door heel Nederland en België. Onder het genot van een smakelijke taart werd de
start van de repetitieperiode gevierd en de cast bekend gemaakt.
Zowel bekende als nieuwe gezichten vormen samen de cast voor PAW Patrol Live! “De Grote Race”.
Terugkerende castleden zijn: Wout Verstappen, Genevieve Lobo, Saffira Ben Hammouda, Max van Waard
en Sabrine Hallewas. Samen met nieuwe castleden, Jimi Hendrikse, Guus Boswinkel, Sam Weytjens, Sandy
Huisman, Alyssa Luypeart, Nicole van Beest en Maarten van Schalm, is de cast compleet.
Het verhaal
De dag van de grote race in Avonturenbaai is aangebroken! Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar
staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de
hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op
tijd vinden? Met behulp van hun unieke vaardigheden en teamwork laten de pups zien dat “geen klus te
groot en geen pup te klein” is. Door de unieke verhaallijn en vrolijke muziek, leren Ryder en de pups het
publiek belangrijke sociale vaardigheden zoals samenwerken en het oplossen van problemen terwijl ze
verschillende heldhaftige reddingen verrichten tijdens hun race naar de finish.
PAW Patrol Live! “De Grote Race” is de perfecte manier voor gezinnen om herinneringen voor het leven te
maken en biedt kinderen een mooie eerste kennismaking met live-theater. Sinds het debuut in het najaar
van 2016 hebben meer dan 5,5 miljoen mensen PAW Patrol Live! gezien, en biedt het fans in meer dan 40
landen een onvergetelijke productie in Broadway-stijl. De voorstelling is een interactieve liveshow, die het
publiek aanmoedigt om mee te doen. Klassieke decors, samen met een hightech videomuur, nemen
gezinnen visueel mee naar een authentieke PAW Patrol-omgeving, inclusief locaties uit de tv-serie, zoals
Avonturenbaai, de uitkijktoren, zeehonden eiland, boer Yumi’s boerderij en Jake’s berg.
PAW Patrol Live! “De Grote Race” is een unieke beleving voor kinderen en hun familie. De voorstelling is
van 17 juni t/m 23 september 2023 exclusief te zien in verschillende theaters in Nederland en België. Tickets
voor de voorstelling zijn te koop via http://www.pawpatrollive.nl.
Tourdata 2023*
17 juni Schouwburg de Kring, Roosendaal
25 juni Theater de Spiegel, Zwolle
2 juli Parktheater, Eindhoven
8 juli Capitole, Gent (BE)
15 juli Theater Heerlen, Heerlen
22 juli MartiniPlaza, Groningen
29 juli Chassé Theater, Breda
5 augustus World Forum Theater, Den Haag
12 & 13 augustus RAI Theater, Amsterdam
19 & 20 augustus Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam
26 augustus Theater Orpheus, Apeldoorn
2 september Stadsschouwburg Nijmegen, Nijmegen
9 september Stadsschouwburg Antwerpen, Antwerpen (BE)
16 september Trixxo Theater, Hasselt (BE)
23 september Mainstage, Den Bosch
* Tourdata zijn onder voorbehoud. Bezoek de website http://www.pawpatrollive.nl voor de meest actuele versie.