Tick, Tick… Boom!
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  7
Geregistreerd  2005-09-12

Tick, Tick… Boom! is een rockmusical van 3-maal Tony Award winnaar Jonathan Larson. Nog voordat hij met de revolutionaire musical ‘RENT’ wereldberoemd werd, schreef hij deze (grotendeels autobiografische) musical.

Hoofdpersoon is Jonathan, die in de jaren ‘90 bijna 30 wordt en worstelt met het feit dat hij nog steeds niet heeft bereikt wat hij altijd voor ogen had. Hij kan de klok horen tikken… Hij snakt naar zijn doorbraak als schrijver en componist van onderscheidend muziektheater. Zijn vriendin Susan en beste vriend Michael en de rest van zijn omgeving hebben andere verwachtingen en vinden dat het tijd is dat hij verder gaat met zijn leven. Volgt hij zijn droom of kiest hij voor zekerheid?

Drie professionele acteurs en liveband vertellen Jonathans verhaal in deze energieke, explosieve rockmusical vol herkenning, humor en dilemma’s.

Cast:
Jonathan - Wouter van der Horst
Michael - Jamie Hayes
Susan - Else Hulskamp

Regie: Geert Niland

De voorstelling wordt uitgevoerd in het Engels.

Tickets via: http://tickets.hetnieuwetheater.nl/?language=nl
Trailer hier: https://www.youtube.com/watch?v=HRQNtmJCgFY

  [ # 1 ] 10 September 2018 02:31 PM
Avatar
Alternate
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  661
Geregistreerd  2005-05-05

Misschien ook handig om er bij te zetten in welke plaats het is. Als je op de links klikt kom je er niet achter. Heb het gevonden maar even vermelden had een hoop tijd gescheeld 😊

   Handtekening   

MarcelHensema*TimTeunissen*JobGreuter*Kooten,Spaaij,Bosch*Roosendaal, Boer*Michelle van de Ven*Luuk Ransijn*Marijn Brouwers*Marjolijn Touw*Renee van Wegberg*Rundfunk*Cinderella*The Visit

  [ # 2 ] 10 September 2018 03:05 PM
West End Ster
RankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  1642
Geregistreerd  2009-02-12

Maar vervolgens zet je het er zelf ook niet bij haha. Het is in Eindhoven. En als je op de link klikt zie je wel het nieuwe theater staan en het adres bij kaarten bestellen.