Workshopreeks “TEKST- & LIEDINTERPRETATIE” (jezelf ontwikkelen of voorbereiden op een auditie)
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  5
Geregistreerd  2016-02-22

Wegens het succes van de 4 eerdere edities komt de workshopreeks “Tekst- & Liedinterpretatie” begin 2019 terug! Deze keer in regio Amsterdam en in regio IJmuiden!


OMSCHRIJVING
De reeks bestaat uit 5 workshops van 3 uur. Tijdens deze workshops leer je hoe je als acteur met tekst om kunt gaan, je in je personage verdiept en het publiek echt in je verhaal mee kunt nemen.

We duiken samen in de tekst en het personage en vragen ons onder andere af:
- Wat wordt er gezegd/gezongen en (vaak veel interessanter) wat juist niet?
- Waarom worden dingen gezegd of niet gezegd?
- Wat wordt er precies bedoeld/wat is het doel?
- Welke impulsen zijn er, waar komen die vandaan en door wie/wat worden die veroorzaakt?
- enz.

Natuurlijk gaan we ook vooral veel en uitgebreid oefenen. Eerst aan de hand van een kort tekstje, daarna door middel van een complete scène en tot slot naar eigen keus een monoloog of solonummer.
Tijdens de workshops zal ik je intensief coachen en uitdagen om tot het uiterste te gaan. Daarnaast ga je ook naar elkaar kijken en samen over de tekst/de personages praten, zodat je ook bij anderen leert te zien wanneer iets sterk is, wanneer het minder werkt en waarom.

Alles met als doel: Niet ‘acteren’. Niet ‘zingen’... Het verhaal vertellen en ZIJN!

Deze workshopreeks is uitermate geschikt wanneer je jezelf (verder) wilt ontwikkelen of als voorbereiding op audities voor een rol/productie of theateropleiding!


NIEUW IN 2019!
De workshopreeks “Tekst- & Liedinterpretatie” zal niet alleen in regio AMSTERDAM, maar ook in regio IJMUIDEN worden aangeboden. Daarnaast kun je bij aanmelding aangeven welke avond(en) je voorkeur heeft/hebben. Wat wil je nog meer, met zoveel opties hoeft niemand de workshopreeks te missen!


Nieuwsgierig geworden? Neem voor meer informatie en een video-impressie een kijkje op http://www.martijnegelmeer.nl/interpretatie.html. Via de site kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief of de Facebookpagina liken, zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe projecten!

Aanmelding voor de workshopreeks is vrijblijvend en doe je dit và³à³r 7 januari, dan profiteer ook nog eens van een interessante DECEMBERACTIE* (zie website)!

Let op! Plaatsing is op volgorde van aanmelding en vol = vol.


Fijne feestdagen, een gezond en theatraal 2019 en wie weet tot ziens bij de workshops!


http://www.martijnegelmeer.nl


ERVARINGEN

Deelnemers aan vorige edities zijn het eens: ERG LEERZAAM EN NOG GEZELLIG OOK!

Een aantal mooie reacties:

“Gisterenavond weer een intense workshop gehad. Al veel bereikt, smaakt naar meer… nog zoveel te leren” - Anita

“Ik heb aan de eerste workshopreeks deelgenomen en ontzettend veel geleerd! Je gaat diep in op de betekenis en subtekst en je leert om heel bewust interpretatiekeuzes te maken. Het was supergezellig en leerzaam, ik raad het iedereen aan die verdieping zoekt in tekstinterpretatie” - Nick

“Martijn weet heel goed hoe hij je kwaliteiten naar boven kan halen. Mega leerzaam en ontzettend leuk! ...” - Alexander

“Leerzaam, inspirerend, confronterend, spiegelend, creatief, opbouwend, verrassend en gezellig. Dus als je jezelf wilt ontwikkelen en wilt groeien als zanger en speler: gewoon doen!” - Leon

“Ontzettend leuke, leerzame en inspirerende en super gezellige workshop. Ik (...) vond de persoonlijke aanpak ontzettend prettig (...) Je doet het super!” - Michelle

[ Gewijzigd: 17 December 2018 11:22 AM by Martijn Egelmeer ]