The Passion in Concert - Ahoy Rotterdam
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Hilversum -17 december 2018- Zaterdag 20 april 2019 is de eerste editie The Passion in Concert in Rotterdam Ahoy. Een nieuwe concertervaring, waarbij bekende artiesten het publiek met de mooiste popnummers meenemen op een muzikale reis door het paasverhaal. Een Nederlandstalig concert vol liedjes die het publiek raken. Met verrassende duetten, solo’s en een poporkest onder leiding van Eric van Tijn. Tickets zijn vanaf vandaag te koop via de website.

Producent Jacco Doornbos van Mediawater legt uit: ‘The Passion in Concert is een muzikale belevenis zoals we die in Nederland nog niet kennen. We weten welke artiesten bij het publiek favoriet zijn en welke nummers het meest geliefd. Deze favorieten brengen we samen tijdens The Passion in Concert. In een combinatie van muzikale hoogtepunten, hits en kippenvelmomenten. Wij kunnen niet wachten om dit aan Nederland te laten horen.’

Eric van Tijn weet hoe hij een verhaal met muziek kan laten spreken: ‘Hoe het paasverhaal subtiel door het concert wordt verwerkt is erg indrukwekkend. De muziek is leidend. Door herkenbare nummers, zoals “Zeg Me Dat Het Niet Zo Is”, “Wit Licht” of “Wat Is Mijn Hart”, te kiezen, gaat het verhaal echt leven. Dat voel je straks letterlijk en figuurlijk in je buik. Dit kan ook niet anders, de artiesten en muzikanten waar wij mee mogen werken zijn de besten van Nederland.’

Naast de muziek zorgen het decor en een bijzonder poporkest voor extra beleving. Er wordt gezongen op verschillende podia in de zaal en met special effects wordt de muziek en het verhaal dichtbij het publiek gebracht. Een groot koor van 300 zangers maakt het concert compleet. Dit koor wordt samengesteld uit zangtalent afkomstig uit heel Nederland. Iedereen die het leuk vindt om hier aan deel te nemen, kan zich individueel of met een koor opgeven via de website. Dit kan tot 15 maart 2019, zolang er plaatsen beschikbaar zijn.

The Passion in Concert steunt het werk van het Leger des Heils. Wanneer mensen besluiten ‘Vriend van het Leger des Heils’ te worden, krijgen zij twee tickets, een cd en een programmaboekje cadeau.

The Passion in Concert is een productie van Mediawater (voorheen Eye2Eye Media), meer over de producent vindt u op http://www.mediawater.nl.

Informatie & tickets: http://www.thepassioninconcert.nl

  [ # 1 ] 27 January 2019 06:40 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Extra show The Passion in Concert op tweede paasdag

Met verrassende toevoeging aan line-up: special guest Davina Michelle

Hilversum, 22 januari 2019 - Wegens succes heeft The Passion in Concert een extra show aangekondigd. Dit concert vindt plaats op tweede paasdag, maandag 22 april om 14.30 uur. Ook krijgen de bezoekers nog een extra verrassing; de line-up is uitgebreid met special guest Davina Michelle. Zij staat samen met onder andere Danny de Munk, Jeroen van Koningsbrugge en Simone Kleinsma op het podium tijdens het paasweekend in Rotterdam Ahoy. De kaartverkoop voor het tweede concert is vandaag gestart via: http://www.thepassioninconcert.nl Voor het concert op zaterdagavond, 20 april, zijn nog beperkt kaarten verkrijgbaar.

Middagconcert voor families in het paasweekend
De eerste editie van The Passion in Concert is populair. Nadat afgelopen week de line-up werd gepresenteerd, liep de kaartverkoop hard. Er kwamen veel vragen binnen van families met kinderen, die het concert in de middag willen bezoeken. Om deze fans ook de kans te geven The Passion in Concert bij te wonen, is er een extra concert in de middag toegevoegd. Dit is niet de enige toevoeging, ook komt zangeres Davina Michelle als special guest optreden.

Line-up uitgebreid met Davina Michelle
Davina Michelle staat samen met Berget Lewis, Brainpower, Danny de Munk, Dwight Dissels, Jeroen van Koningsbrugge, Jim Bakkum, Simone Kleinsma en Xander de Buisonjé op het podium. In het verhaal komen, naast Maria, verschillende vrouwen voor waar Jezus opvallende ontmoetingen mee heeft. Davina Michelle vertolkt de rol van deze vrouwen.

The Passion in Concert
Paasweekend 2019: zaterdag 20 april om 20.15 uur en maandag 22 april om 14.30 uur in Rotterdam Ahoy

Artiesten:
Berget Lewis
Brainpower
Danny de Munk
Dwight Dissels
Jeroen van Koningsbrugge
Jim Bakkum
Simone Kleinsma
Xander de Buisonjé

Special guest: Davina Michelle

Muzikale leiding:      Eric van Tijn
Concertregie:          David Grifhorst
Producent:        Mediawater (http://www.mediawater.nl)

Informatie & tickets:    http://www.thepassioninconcert.nl