Enge Buren
Datum: 10 januari 2019 04:25 PM
Administrator
Avatar
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal posts  12396
Geregistreerd  2002-11-15

De Nederlandse cabaretgroep Enge Buren bestaat 25 jaar en toert tot en met mei met de voorstelling VREEMDE VOGELS weer in de Nederlandse theaters.

Enge Buren brengt muzikaal cabaret. De 3 heren hebben alle grappen en grollen op een originele en uiterst creatief manier in muziek en liedjes vertaald. Hun programma bestaat uit komisch gearrangeerde covers, persiflages van bekende pophits en zeer sprekende eigen geschreven nummers. Hilarisch en ontroerend. Verschillende soorten muziekstijlen worden gebruikt en met de 3 goede zangstemmen maken ze van elke voorstelling een uiterst gevarieerde en vermakelijke show. Een feest der herkenning. Met een aanstekelijk enthousiasme en overduidelijk speelplezier bespelen Enge Buren met een karrenvracht aan muziekinstrumenten, het publiek.

Een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz maar ook in het dagelijks leven! We zweven via eendagsvliegen en eigenaardige artiesten naar excentrieke entertainers en zonderlinge buren. In vogelvlucht langs rare snoeshanen en exotische paradijsvogels op zoek naar de vreemde eend in de bijt. Een merkwaardige mix tussen muzikale buitenbeetjes en theatrale hoogstandjes, aangevuld met dwaze dansjes en maffe acts.

Laat je meevoeren op deze bijzondere thermiek! Wees welkom in de wonderlijke wereld van ‘Vreemde Vogels’.

Een wervelende show voor jong en oud.

Naar boven

  [ # 1 ] Datum: 10 januari 2019 07:43 PM
Musical Ster
Avatar
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal posts  6038
Geregistreerd  2004-03-15

Vreemde Vogels als titelnummer vanmiddag op de radio gehoord.
Blijft in de originele versie natuurlijk een supersterk nummer, maar deze bewerking was ook niet verkeerd. Heb er toch even stil naar zitten luisteren.

 Handtekening 

Have you ever yearned to go, past the world you think you know,
been in thrall to the call of the beauty underneath?

Naar boven